Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:22
  • Competitiewedstrijd: FDGB-Pokal
  • Stadion: Fischerwiese
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4939
Karl-Marx-Stadt Cologne Atheists
Flophet Tactiek dmt433
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
40.4 gemiddelde waardering 58.6
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen redelijk


6e minuut.
Sallinger met een sublieme pass. Brkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkić met een sublieme pass. Klungelig pakt Poll de bal. Poll schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Brkić kopt de bal weg. Klungelig pakt Gatzka de bal. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold draait met de bal, schiet en ... Ostdeutsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hannawald met een snelle inworp. Sallinger geeft een hoge lob. Poll krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - Cologne Atheists 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Hannawald de bal. Hannawald geeft de bal voor. Eymold kopt de bal weg. Tất Thành rent richting de bal. Tất Thành schiet op doel. Ostdeutsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tất Thành probeert de bal met de borst te controleren. Tất Thành haalt uit met een fantastische trap. Ostdeutsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

23e minuut.
Laaser kopt de bal weg. Brkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkić passt de bal zonder na te denken. Sallinger rent richting de bal. Sallinger geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sallinger passt de bal in één keer door. Eymold is nu in balbezit. Tất Thành speelt de bal door. Poll is nu in balbezit. Poll draait met de bal, schiet en ... Ostdeutsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Schlebrowski probeert naar een medespeler te passen. Sallinger geeft een lange en hoge pass. Tất Thành is nu in balbezit. Tất Thành schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - Cologne Atheists 0:2

34e minuut.
Boot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boot geeft een hoge lob. Jagenow heeft problemen om de bal te vangen. Eymold rent richting de bal. Eymold draait met de bal, schiet en ... Ostdeutsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Eymold is nu in balbezit. Tebsmann begaat een overtreding. Eymold raakt geblesseerd tijdens het duel. Brkić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boot bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll onderschept slim de pass. Poll draait met de bal, schiet en ... Ostdeutsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Brkić verovert de bal door een tackle van achteren. Brkić probeert naar een medespeler te passen. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karl-Marx-Stadt 82%, Cologne Atheists 18%.
Karl-Marx-Stadt - Cologne Atheists 0:2

62e minuut.
Hannawald rent richting de bal. Hannawald met een sublieme pass. Brkić speelt de bal door. Eymold rent richting de bal. Eymold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bloch komt het veld opgelopen. Wespenmeister komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Hannawald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallinger met een sublieme pass. Hannawald met een sublieme pass. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sallinger is nu in balbezit. Sallinger geeft de bal voor. Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - Cologne Atheists 0:3

77e minuut.
Weidenfeller passt de bal zonder na te denken. Gatzka rent richting de bal. Gatzka passt de bal met de wreef. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Brkić de bal. Brkić met een sublieme pass. Poll rent richting de bal. Poll haalt uit met een fantastische trap. Ostdeutsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - Cologne Atheists 0:4

82e minuut.
Sallinger passt de bal zonder na te denken. Hannawald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannawald passt de bal met de wreef. Eymold is nu in balbezit. Eymold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Újhelyi passt de bal zonder na te denken. Jagenow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagenow passt de bal met de wreef. Gatzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sallinger geeft een lange en hoge pass. Tất Thành kopt de bal weg. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold draait met de bal, schiet en ... Ostdeutsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - Cologne Atheists 0:5

90e minuut.
Sallinger kopt de bal weg. Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll rent richting de bal. Poll schiet op doel. Ostdeutsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karl-Marx-Stadt 58%, Cologne Atheists 42%.
Karl-Marx-Stadt - Cologne Atheists 0:5