Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua U21 USA U21
ND1 BIS Tactiek 4-3-3 ATT
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
41.1 gemiddelde waardering 56
redelijk Schieten formidabel
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Madden verovert de bal door een tackle van achteren. Madden passt de bal zonder na te denken. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Kay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Madden is nu in balbezit. Ambersley is nu in balbezit. Kay rent richting de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap. Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - USA U21 0:1

6e minuut.
Androver geeft een hoge lob. Inworp. Torn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanders geeft de bal voor. Madden springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallo. Ambersley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kay wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Giron geeft een lange en hoge pass. Torn bereikt de bal nog maar net als eerste. Torn met een sublieme pass. Ambersley rent richting de bal. Ambersley haalt uit met een fantastische trap. Soza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards speelt de bal door. Klungelig pakt Lanza de bal. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Kay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sanders passt de bal in één keer door. Ambersley is nu in balbezit. Kay rent richting de bal. Kay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gallo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Helmsley neemt de hoekschop. Madden springt en kopt de bal. Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - USA U21 0:2

19e minuut.
Kay onderschept slim de pass. Kay passt de bal in één keer door. Androver rent richting de bal. Madden verovert de bal door een tackle van achteren. Madden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Madden is nu in balbezit. Androver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kay kopt de bal weg. Giron heeft problemen om de bal te vangen. Madden is nu in balbezit. Madden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Sanders onderschept slim de pass. Sanders geeft een hoge lob. Daar is Gallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay rent richting de bal. Kay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Helmsley probeert naar een medespeler te passen. Torn rent richting de bal. Torn passt de bal zonder na te denken. Ambersley rent richting de bal. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gallo rent richting de bal. Kay onderschept slim de pass. Kay passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ambersley de bal. Ambersley schiet op doel. Soza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Torn met een sublieme pass. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay is nu in balbezit. Kay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edwards. Kay raakt geblesseerd tijdens het duel. Helmsley met een snel genomen vrije trap. Madden springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kay is nu in balbezit. Kay passt de bal zonder na te denken. Madden is nu in balbezit. Madden draait met de bal, schiet en ... Soza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - USA U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 75%, USA U21 25%.
Nicaragua U21 - USA U21 0:3

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Macy komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Keen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keen geeft een lange en hoge pass. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden schiet op doel. Soza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - USA U21 0:4

56e minuut.
Carrion is nu in balbezit. Sanders onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edwards. Sanders wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sanders kan niet meer verder spelen. Baldwin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gallo kopt de bal weg. Madden is nu in balbezit. Madden passt de bal in één keer door. Macy bereikt de bal nog maar net als eerste. Macy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mackenzie geeft een lange en hoge pass. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay geeft een lange en hoge pass. Madden springt en kopt de bal. Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Stine komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Stine bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine passt de bal in één keer door. Torn probeert naar een medespeler te passen. Macy is nu in balbezit. Macy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - USA U21 0:5

71e minuut.
Rhode komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Giron probeert naar een medespeler te passen. Lanza is nu in balbezit. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Kay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - USA U21 0:6

74e minuut.
Carrion passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Barroso de bal onder controle te krijgen. Madden rent richting de bal. Madden schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - USA U21 0:7

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Baquedano stond buitenspel. Loughlin komt het veld opgelopen. Baldwin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Macy is nu in balbezit. Macy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Peercy kopt de bal weg. Stine is nu in balbezit. Stine geeft een hoge lob. Madden rent richting de bal. Madden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gallo rent richting de bal. Gallo passt de bal zonder na te denken. Stine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gomero onderschept slim de pass. Gomero passt de bal met de wreef. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano schiet op doel. Chapman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - USA U21 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 70%, USA U21 30%.
Nicaragua U21 - USA U21 1:7