Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CAMPIONUL Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6524
CAMPIONUL Bayern Nadlac
ufs jr. Tactiek 5DA
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 48.9
goed Schieten goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


9e minuut.
Faragli verovert de bal door een tackle van achteren. Muczek probeert naar een medespeler te passen. Phú met een sublieme pass. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Šereckis heeft problemen om de bal te vangen. Lukka onderschept slim de pass. Lukka met een sublieme pass. Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Amânar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kanjer geeft de bal voor. Tański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tański geeft de bal voor. Polas probeert de bal met de borst te controleren. Polas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Chiriac kopt de bal weg. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar passt de bal met de wreef. Lukka rent richting de bal. Lukka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 39%, Bayern Nadlac 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAMPIONUL - Bayern Nadlac 0:0

54e minuut.
Kanjer geeft de bal voor. Alderici bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piñas. Piñas krijgt een gele kaart. Alderici moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Alderici kan niet meer verder spelen. Caragiale komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Görür bereikt de bal nog maar net als eerste. Görür geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Caragiale rent richting de bal. Caragiale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Bayern Nadlac 0:1

68e minuut.
Faragli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tański de bal. Phú geeft een lange en hoge pass. Rakhimzhanov rent richting de bal. Rakhimzhanov geeft de bal voor. Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Phú rent richting de bal. Phú passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amânar de bal. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Drăgoi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rakhimzhanov met een snelle inworp. Muczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muczek geeft een lange en hoge pass. Fournier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 31%, Bayern Nadlac 69%.
CAMPIONUL - Bayern Nadlac 0:1