Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Huragan GCH Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6380
Huragan GCH WIPery
opetalmniedemon Tactiek koleBka
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
30 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 46.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romić komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Czaplicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplicki passt de bal zonder na te denken. Nizzola is nu in balbezit. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc draait met de bal, schiet en ... Bührer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Daar is Lachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lachowski probeert naar een medespeler te passen. Rożek is nu in balbezit. Rożek geeft de bal voor. Nizzola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 1:0

9e minuut.
Tuanzebe rent richting de bal. Tuanzebe geeft een lange en hoge pass. Rożek geeft de bal voor. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Rożek geeft een hoge lob. Nizzola met een sublieme pass. Klungelig pakt Czaplicki de bal. Czaplicki geeft een hoge lob. Szturc maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ścianka met een sublieme pass. Szturc rent richting de bal. Nizzola is nu in balbezit. Nizzola draait met de bal, schiet en ... Bührer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rożek geeft een hoge lob. Dorobanţu controleert de bal met de borst. Tuanzebe is nu in balbezit. Tuanzebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 2:0

25e minuut.
Ryszko kan de bal niet met de borst controleren. Ryszko speelt de bal door. Czaplicki met een sublieme pass. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola draait met de bal, schiet en ... Bührer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ścianka verovert de bal door een tackle van achteren. Tuanzebe speelt de bal door. Rożek rent richting de bal. Rożek geeft de bal voor. Nizzola krijgt zijn hoofd ertegen. Bührer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Nizzola rent richting de bal. Moss rent richting de bal. Nizzola onderschept slim de pass. Nizzola draait met de bal, schiet en ... Bührer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 3:0

31e minuut.
Nizzola rent richting de bal. Kotla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nizzola raakt geblesseerd tijdens het duel. Ścianka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Balkan passt de bal zonder na te denken. Potasznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuanzebe maakt een afschuwelijke overtreding. Tuanzebe krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Nizzola passt de bal in één keer door. Szturc rent richting de bal. Tuanzebe rent richting de bal. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel. Bührer bokst de bal weg.

38e minuut.
Kotla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuanzebe met een sublieme pass. Rożek is nu in balbezit. Rożek draait met de bal, schiet en ... Bührer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rożek is nu in balbezit. Janus begaat een overtreding. Rożek raakt geblesseerd tijdens het duel. Lachowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czaplicki kopt de bal weg. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola haalt uit met een fantastische trap. Bührer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 4:0

45e minuut.
Szturc is nu in balbezit. Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Moss met een sublieme pass. Lód met een sublieme pass. Nizzola rent richting de bal. De bal raakt de paal. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 5:0

45e minuut.
Białas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan GCH 32%, WIPery 68%.
Huragan GCH - WIPery 5:0

46e minuut.
Kotla geeft een lange en hoge pass. Czaplicki heeft problemen om de bal te vangen. Czaplicki met een sublieme pass. Szturc rent richting de bal. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Bührer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czaplicki geeft een lange en hoge pass. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ... Bührer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 6:0

51e minuut.
Czaplicki rent richting de bal. Czaplicki geeft een lange en hoge pass. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel. Bührer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 7:0

53e minuut.
Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek geeft de bal voor. Nizzola is nu in balbezit. Nizzola schiet op doel. Bührer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 8:0

57e minuut.
Czaplicki rent richting de bal. Czaplicki passt de bal in één keer door. Nizzola is nu in balbezit. Nizzola haalt uit met een fantastische trap. Bührer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Romić is nu in balbezit. Skrobowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romić raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Romić neemt zijn aanloop. Ziemianin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 8:1

59e minuut.
Rożek speelt de bal door. Tuanzebe is nu in balbezit. Tuanzebe geeft een lange en hoge pass. Nizzola is nu in balbezit. Nizzola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tuanzebe verovert de bal door een tackle van achteren. Tuanzebe speelt de bal door. Czaplicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplicki geeft de bal voor. Szturc maakt een snoekduik en kopt de bal. Bührer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel. Bührer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 9:1

64e minuut.
Inworp. Ścianka met een snelle inworp. Czaplicki geeft een lange en hoge pass. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 10:1

75e minuut.
Daar is Ścianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ścianka passt de bal met de wreef. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek geeft een hoge lob. Nizzola springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - WIPery 11:1

84e minuut.
Rożek geeft een lange en hoge pass. Kotla kopt de bal weg. Dorobanţu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szturc is nu in balbezit. Szturc schiet op doel. Bührer bokst de bal weg. Nizzola is nu in balbezit. Nizzola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Janus rent richting de bal. Rożek onderschept slim de pass. Rożek geeft een lange en hoge pass. Nizzola rent richting de bal. Nizzola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Czaplicki kopt de bal weg. Tuanzebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola rent richting de bal. Tuanzebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuanzebe draait met de bal, schiet en ... Bührer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan GCH 29%, WIPery 71%.
Huragan GCH - WIPery 11:1