Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Chomiczówka FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6386
Chomiczówka FC KS Kasztan
Legia Warszawa Tactiek HOH
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 43
matig Schieten solide
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev onderschept slim de pass. Boyadziev probeert naar een medespeler te passen. Ortense bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortense draait met de bal, schiet en ... Glon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Czwertyński speelt de bal door. Boyadziev met een sublieme pass. Ortense bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortense schiet op doel. Glon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - KS Kasztan 0:1

23e minuut.
Boyadziev is nu in balbezit. Boyadziev passt de bal in één keer door. Nwordu is nu in balbezit. Nwordu geeft de bal voor. Ortense maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - KS Kasztan 0:2

25e minuut.
Nwordu is nu in balbezit. Nwordu heeft problemen om de bal te vangen. Nwordu passt de bal met de wreef. Ortense is nu in balbezit. Ortense schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Inworp. Czwertyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyadziev speelt de bal door. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Kasiarz met een sublieme pass. Daar is Nwordu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwordu geeft een lange en hoge pass. Ortense maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu passt de bal in één keer door. Kőteleky rent richting de bal. Kőteleky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 80%, KS Kasztan 20%.
Chomiczówka FC - KS Kasztan 0:2

46e minuut.
Kasiarz geeft een lange en hoge pass. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu passt de bal met de wreef. Ortense bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortense schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Glon trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Boyadziev de bal. Boyadziev probeert naar een medespeler te passen. Kőteleky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőteleky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Glon trapt de bal weg. Beliczky kopt de bal weg. Kasiarz kan de bal niet met de borst controleren. Kasiarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kasiarz rent richting de bal. Boyadziev speelt de bal door. Nwordu rent richting de bal. Nwordu geeft een lange en hoge pass. Ortense maakt een snoekduik en kopt de bal. Glon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz passt de bal in één keer door. Nwordu geeft een lange en hoge pass. Ortense springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - KS Kasztan 0:3

73e minuut.
Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kus geeft de bal voor. Daar is Kopaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chowański is nu in balbezit. Chowański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Boyadziev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nwordu de bal. Nwordu passt de bal zonder na te denken. Kőteleky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőteleky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 74%, KS Kasztan 26%.
Chomiczówka FC - KS Kasztan 0:3