Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Rapid Bucureti
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4091
F.C. Rapid Bucuresti Mihăilești GR
pancu Tactiek 532
53% Balbezit 47%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 32.5
formidable Schieten average
outstanding Passen poor
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Bagrov met een sublieme pass. Budiarto met een sublieme pass. Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 1:0

7e minuut.
Barbarin passt de bal met de wreef. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi met een sublieme pass. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Górnikowski geeft een lange en hoge pass. Trîmbiţaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Budiarto passt de bal met de wreef. Galgóczi rent richting de bal. Paasonen begaat een overtreding. Paasonen krijgt een gele kaart. Galgóczi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbarin met een snel genomen vrije trap. Górnikowski springt en kopt de bal. Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 2:0

16e minuut.
Budiarto kopt de bal weg. Bagrov probeert naar een medespeler te passen. Muniz is nu in balbezit. Muniz haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Budiarto passt de bal met de wreef. Daar is Galgóczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczi speelt de bal door. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski schiet op doel. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bagrov is nu in balbezit. Bagrov geeft een hoge lob. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 3:0

21e minuut.
Dzienisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi onderschept slim de pass. Galgóczi met een sublieme pass. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Barbarin speelt de bal door. Galgóczi probeert naar een medespeler te passen. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 4:0

31e minuut.
Vanhakartano speelt de bal door. Bagrov kopt de bal weg. Daar is Trîmbiţaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muniz rent richting de bal. Muniz haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Muniz rent richting de bal. Trîmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Trîmbiţaş speelt de bal door. Bagrov geeft een lange en hoge pass. Górnikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dzienisz rent richting de bal. Galgóczi onderschept slim de pass. Galgóczi geeft de bal voor. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dzienisz geeft de bal voor. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto passt de bal zonder na te denken. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Muniz de bal. Muniz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 5:0

41e minuut.
Galgóczi passt de bal in één keer door. Muniz rent richting de bal. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 17%, Mihăilești GR 83%.
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 6:0

47e minuut.
Sarotti geeft de bal voor. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski probeert naar een medespeler te passen. Muniz rent richting de bal. Muniz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 7:0

52e minuut.
Westlin is nu in balbezit. Górnikowski onderschept slim de pass. Górnikowski probeert naar een medespeler te passen. Muniz rent richting de bal. Muniz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 8:0

54e minuut.
Sarotti probeert naar een medespeler te passen. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi met een sublieme pass. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Westlin probeert de bal met de borst te controleren. Muniz rent richting de bal. Westlin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muniz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Górnikowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 9:0

60e minuut.
Budiarto passt de bal zonder na te denken. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi passt de bal met de wreef. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano bokst de bal weg.

62e minuut.
Papst met de inworp. Bagrov met een sublieme pass. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Daar is Dzienisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczi speelt de bal door. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski schiet op doel. Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 10:0

65e minuut.
Alvelo verovert de bal door een tackle van achteren. Budiarto is nu in balbezit. Bagrov speelt de bal door. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bagrov rent richting de bal. Bagrov geeft de bal voor. Barbarin kopt de bal weg. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 11:0

69e minuut.
Papst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagrov geeft een hoge lob. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski heeft problemen om de bal te vangen. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano bokst de bal weg. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Trîmbiţaş geeft de bal voor. Bagrov kopt de bal weg. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski schiet op doel. Vanhakartano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Paasonen kopt de bal weg. Galgóczi geeft een hoge lob. Trîmbiţaş heeft problemen om de bal te vangen. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski schiet op doel. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Galgóczi onderschept slim de pass. Galgóczi passt de bal zonder na te denken. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 12:0

87e minuut.
Papst rent richting de bal. Păltânea rent richting de bal. Păltânea passt de bal in één keer door. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Budiarto probeert naar een medespeler te passen. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Muniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muniz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Simonin rent richting de bal. Muniz onderschept slim de pass. Muniz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 14%, Mihăilești GR 86%.
F.C. Rapid Bucuresti - Mihăilești GR 12:0