Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: wygra_sedzia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9300
wygra_sedzia Chelsea.F.C
433m Tactiek Ivermectin C II
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 57.3
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Steele geeft de bal voor. Bulloch rent richting de bal. Bulloch geeft een hoge lob. Harries rent richting de bal. Harries schiet op doel. Zagłoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carissimo onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Steele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulloch probeert naar een medespeler te passen. Steele speelt de bal door. Harries rent richting de bal. Harries draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Guzmán Torres geeft een hoge lob. Ciamajda is nu in balbezit. Nousiainen onderschept slim de pass. Nousiainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Chelsea.F.C 1:0

17e minuut.
Ciamajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciamajda geeft een hoge lob. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer geeft de bal voor. Nousiainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Cetină kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mayer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jayanthi met een snelle inworp. Steele is nu in balbezit. Steele geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Steele geeft de bal voor. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman onderschept slim de pass. Chapman haalt uit met een fantastische trap. Zagłoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

37e minuut.
Raniszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jitwiset komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Jayanthi geeft een hoge lob. Chapman kopt de bal weg. Urbańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wygra_sedzia 68%, Chelsea.F.C 32%.
wygra_sedzia - Chelsea.F.C 1:0

48e minuut.
Steele is nu in balbezit. Steele passt de bal met de wreef. Jayanthi speelt de bal door. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries draait met de bal, schiet en ... Zagłoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh geeft de bal voor. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries verovert de bal door een tackle van achteren. Harries schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Chapman rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Devan ... Strafschop! Chapman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Harries neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wygra_sedzia - Chelsea.F.C 1:1

84e minuut.
Juliusson probeert naar een medespeler te passen. Bulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulloch probeert naar een medespeler te passen. Harries rent richting de bal. Harries haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Burton passt de bal zonder na te denken. Urbańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bulloch geeft een lange en hoge pass. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Chelsea.F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wygra_sedzia 68%, Chelsea.F.C 32%.
wygra_sedzia - Chelsea.F.C 1:2