Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:15
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kiskorona Utcai Grund
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3375
Óbudai Goldberger SE Agárd SC
SuperA Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 23.9
excellent Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Szegfü kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Znój de bal onder controle te krijgen. Káposzta probeert naar een medespeler te passen. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Laki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fairclough bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rożewski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Romanek rent richting de bal. Zvara verovert de bal door een tackle van achteren. Zvara passt de bal met de wreef. Somogyi rent richting de bal. Somogyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes begaat een overtreding. Szegfü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Káposzta met een snel genomen vrije trap. Oros krijgt zijn hoofd ertegen. Bryła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Agárd SC 1:0

9e minuut.
Káposzta passt de bal met de wreef. Znój bereikt de bal nog maar net als eerste. Znój speelt de bal door. Oros is nu in balbezit. Oros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bryła probeert naar een medespeler te passen. Szegfü kopt de bal weg. Znój probeert naar een medespeler te passen. Oros rent richting de bal. Oros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bryła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Znój probeert naar een medespeler te passen. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros passt de bal zonder na te denken. Mincza rent richting de bal. Mincza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fairclough verovert de bal door een tackle van achteren. Fairclough geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romanek de bal. Zvara rent richting de bal. Zvara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Reggel met een harde bal richting middenveld. Matits heeft problemen om de bal te vangen. Mincza met een sublieme pass. Oros is nu in balbezit. Oros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Znój de bal onder controle te krijgen. Znój geeft een hoge lob. Hercegfalvi rent richting de bal. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mincza draait met de bal, schiet en ... Hercegfalvi probeert de bal aan de voet te houden. Znój rent richting de bal. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros schiet op doel. Bryła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Znój bereikt de bal nog maar net als eerste. Znój passt de bal zonder na te denken. Mincza is nu in balbezit. Mincza draait met de bal, schiet en ... Bryła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Agárd SC 2:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reggel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Znój probeert naar een medespeler te passen. Oros heeft problemen om de bal te vangen. Oros draait met de bal, schiet en ... Bryła bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Goldberger SE 29%, Agárd SC 71%.
Óbudai Goldberger SE - Agárd SC 2:0

46e minuut.
Oros met een sublieme pass. Mincza rent richting de bal. Znój met een sublieme pass. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Matits kopt de bal weg. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zamora passt de bal in één keer door. Oros is nu in balbezit. Oros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Znój rent richting de bal. Znój speelt de bal door. Oros rent richting de bal. Oros schiet op doel. Czukor probeert de bal aan de voet te houden. Bryła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Znój onderschept slim de pass. Znój geeft de bal voor. Oros is nu in balbezit. Oros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Agárd SC 3:0

56e minuut.
Reggel speelt de bal door. Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegfü probeert naar een medespeler te passen. Oros is nu in balbezit. Oros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Znój is nu in balbezit. Znój met een sublieme pass. Czukor is nu in balbezit. Oros verovert de bal door een tackle van achteren. Oros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Znój rent richting de bal. Znój geeft de bal voor. Oros heeft problemen om de bal te vangen. Oros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Reggel geeft een hoge lob. Hercegfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Oros is nu in balbezit. Oros haalt uit met een fantastische trap. Bryła probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Znój verovert de bal door een tackle van achteren. Znój geeft een hoge lob. Oros rent richting de bal. Oros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Agárd SC 4:0

68e minuut.
Inworp. Mincza met de inworp. Znój geeft een lange en hoge pass. Oros rent richting de bal. Oros schiet op doel. Bryła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros haalt uit met een fantastische trap. Bryła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Agárd SC 5:0

69e minuut.
Káposzta speelt de bal door. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Znój probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bryła trapt de bal weg van het doel. Reggel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reggel passt de bal in één keer door. Oros rent richting de bal. Oros schiet op doel. Bryła bokst de bal weg.

72e minuut.
Klungelig pakt Mincza de bal. Mincza passt de bal met de wreef. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros haalt uit met een fantastische trap. Czukor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Reggel kopt de bal weg. Matits heeft problemen om de bal te vangen. Znój met een sublieme pass. Oros is nu in balbezit. Oros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Agárd SC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Goldberger SE 21%, Agárd SC 79%.
Óbudai Goldberger SE - Agárd SC 6:0