Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Markonik Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7734
Markonik LISTERINE WATER
Viva Markonik Tactiek WATER
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
41.4 gemiddelde waardering 60.8
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen excellent


12e minuut.
Bareja is nu in balbezit. Zsoldos onderschept slim de pass. Zsoldos passt de bal met de wreef. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mijović onderschept slim de pass. Candeo onderschept slim de pass. Candeo probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel. Gągoł bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - LISTERINE WATER 0:1

35e minuut.
Kostka geeft een hoge lob. Mijović kopt de bal weg. Inworp. Zsoldos met een snelle inworp. Râlea met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Subi passt de bal zonder na te denken. Candeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Candeo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Candeo kan niet meer verder spelen. Ahvo komt het veld opgelopen. Râlea neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - LISTERINE WATER 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markonik 60%, LISTERINE WATER 40%.
Markonik - LISTERINE WATER 0:2

50e minuut.
Parot verovert de bal door een tackle van achteren. Parot geeft een hoge lob. Bareja kopt de bal weg. Szerszeń geeft de bal voor. Franczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bakuń rent richting de bal. Zsoldos onderschept slim de pass. Zsoldos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toledo Fernández de bal. Toledo Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - LISTERINE WATER 0:3

70e minuut.
Brasini verovert de bal door een tackle van achteren. Brasini geeft een hoge lob. Mijović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvo onderschept slim de pass. Ahvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toledo Fernández geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teroitich komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Teroitich probeert de bal aan de voet te houden. Subi rent richting de bal. Subi probeert naar een medespeler te passen. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markonik 51%, LISTERINE WATER 49%.
Markonik - LISTERINE WATER 0:3