Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moldova U21 Portugal U21
Il Modellino Tactiek QualiG_532
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53.1 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
das Flores raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Choné komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Choné geeft een hoge lob. Crişciuc probeert naar een medespeler te passen. Pîslariuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîslariuc geeft de bal voor. Bucilă maakt een snoekduik en kopt de bal. da Monica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Laboriz onderschept slim de pass. Laboriz geeft de bal voor. Daar is Boiarciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Borbu de bal. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Boroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucilă rent richting de bal. Bucilă passt de bal zonder na te denken. Daar is Chislari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chislari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă schiet op doel. da Monica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova U21 43%, Portugal U21 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moldova U21 - Portugal U21 0:0

46e minuut.
Corga komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Talmazan passt de bal in één keer door. Bucilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pézinhos. Bucilă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bucilă kan niet meer verder spelen. Ciumacenco komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Teves bereikt de bal nog maar net als eerste. Teves geeft een lange en hoge pass. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Brumer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Portugal U21 0:1

60e minuut.
Pîslariuc kopt de bal weg. Angheluţov is nu in balbezit. Angheluţov speelt de bal door. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco schiet op doel. da Monica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Corga geeft een hoge lob. Teves kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Boroa heeft problemen om de bal te vangen. Boroa met een sublieme pass. Choné is nu in balbezit. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghimişli komt het veld opgelopen. Patriarca komt het veld opgelopen. Babo met een snelle inworp. Teves geeft een lange en hoge pass. Delgado springt en kopt de bal. Brumer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. Brumer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Boiarciuc is nu in balbezit. Boiarciuc geeft een hoge lob. Corga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîslariuc verovert de bal door een tackle van achteren. Pîslariuc geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. da Monica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciumacenco krijgt zijn hoofd ertegen. da Monica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Delgado rent richting de bal. Ghimişli onderschept slim de pass. Babo begaat een overtreding. Babo krijgt een gele kaart. Ghimişli raakt geblesseerd tijdens het duel. Fragateiro komt het veld opgelopen. Ilheu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Belicov komt het veld opgelopen. Durleştian komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Teves speelt de bal door. Patriarca met een sublieme pass. Ilheu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilheu schiet op doel. Brumer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Portugal U21 0:2

90e minuut.
Cornovan neemt vlug de vrije trap. Daar is Amador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. da Monica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Portugal U21 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova U21 48%, Portugal U21 52%.
Moldova U21 - Portugal U21 1:2