Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GKS "Piast" Gliwice Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4000
GKS `Piast` Gliwice FC SEROB MEC
PA ver. 2.1 =) Tactiek 1
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 43.7
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


12e minuut.
Knitel is nu in balbezit. Knitel met een sublieme pass. Huspeka rent richting de bal. Huspeka schiet op doel. Madziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:1

29e minuut.
Croitoru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga is nu in balbezit. Varga probeert naar een medespeler te passen. Vacalebre is nu in balbezit. Vacalebre draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Croitoru passt de bal in één keer door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal zonder na te denken. Huspeka rent richting de bal. Huspeka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vacalebre met een sublieme pass. Lijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijanović passt de bal zonder na te denken. Daar is Huspeka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huspeka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Madincea de bal. Croitoru rent richting de bal. Croitoru speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:2

36e minuut.
Vacalebre verovert de bal door een tackle van achteren. Vacalebre passt de bal in één keer door. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:3

38e minuut.
Knitel geeft een lange en hoge pass. Vacalebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre passt de bal met de wreef. Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:4

41e minuut.
Voinea kopt de bal weg. Knitel geeft de bal voor. Vacalebre kopt de bal weg. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madziek trapt de bal weg van het doel. Knitel kopt de bal weg. Huspeka kan de bal niet met de borst controleren. Huspeka schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS `Piast` Gliwice 87%, FC SEROB MEC 13%.
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:4

46e minuut.
Vernaz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Doeltrap. Jańczak trapt de bal weg. Varga kopt de bal weg. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buszta komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cornelis geeft de bal voor. Varga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:5

58e minuut.
Buszta rent richting de bal. Buszta passt de bal met de wreef. Daar is Sutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Klungelig pakt Sutter de bal. Zioło is nu in balbezit. Vacalebre verovert de bal door een tackle van achteren. Vacalebre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Madziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:6

60e minuut.
Vernaz speelt de bal door. Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka speelt de bal door. Vacalebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vacalebre passt de bal in één keer door. Vernaz speelt de bal door. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:7

65e minuut.
Varga onderschept slim de pass. Buszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszta passt de bal met de wreef. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Roşu is nu in balbezit. Madincea verovert de bal door een tackle van achteren. Madincea geeft de bal voor. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Huspeka is nu in balbezit. Huspeka passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Madziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Hudobir geeft een hoge lob. Pussineri geeft de bal voor. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:8

77e minuut.
Zalewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hudobir onderschept slim de pass. Hudobir passt de bal zonder na te denken. Briere met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Madziek bokst de bal weg.

80e minuut.
Sztanó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buszta neemt de hoekschop. Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Strugarek komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vacalebre is nu in balbezit. Vacalebre passt de bal zonder na te denken. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka haalt uit met een fantastische trap. Madziek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:9

86e minuut.
Chwast heeft problemen om de bal te vangen. Chwast passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Madziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:10

88e minuut.
Huspeka heeft problemen om de bal te vangen. Huspeka speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Madziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS `Piast` Gliwice 88%, FC SEROB MEC 12%.
GKS `Piast` Gliwice - FC SEROB MEC 0:11