Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:20
  • Competitiewedstrijd: JOS CUP II
  • Stadion: De Brink
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7796
VV Ermelo Hulde
JOS Tactiek JOS
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 40.3
good Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Oltun is nu in balbezit. Oltun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roeleveld de bal. Nell is nu in balbezit. Nell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Kiskapusi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Friðgeirsson is nu in balbezit. Friðgeirsson haalt uit met een fantastische trap. Ziyech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Friðgeirsson is nu in balbezit. Friðgeirsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Hulde 1:0

9e minuut.
Blind probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roeleveld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blind is nu in balbezit. Blind draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VV Ermelo - Hulde 1:1

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziyech trapt de bal weg van het doel. Paulissen kopt de bal weg. Blind rent richting de bal. Blind schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind haalt uit met een fantastische trap. Oltun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Oltun trapt de bal weg van het doel. Roeleveld probeert naar een medespeler te passen. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ... Ziyech probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tiendalli geeft de bal voor. Roeleveld is nu in balbezit. Roeleveld speelt de bal door. Friðgeirsson heeft problemen om de bal te vangen. Friðgeirsson schiet op doel. Ziyech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Friðgeirsson is nu in balbezit. Friðgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Hulde 2:1

31e minuut.
Paulissen passt de bal met de wreef. Huisman rent richting de bal. Huisman geeft een hoge lob. Nell rent richting de bal. Nell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ziyech verovert de bal door een tackle van achteren. Ziyech passt de bal in één keer door. Blind is nu in balbezit. Blind schiet op doel. Oltun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Friðgeirsson probeert naar een medespeler te passen. Bronkowski is nu in balbezit. Bronkowski passt de bal zonder na te denken. Roeleveld is nu in balbezit. Roeleveld draait met de bal, schiet en ... Ziyech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 54%, Hulde 46%.
VV Ermelo - Hulde 2:1

51e minuut.
Inworp. Nell met de inworp. Bronkowski rent richting de bal. Bronkowski draait met de bal, schiet en ... Ziyech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Hulde 3:1

62e minuut.
Roeleveld met een sublieme pass. Jarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarek geeft een lange en hoge pass. Roeleveld rent richting de bal. Roeleveld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Ziyech trapt de bal weg van het doel. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nell draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Oltun trapt de bal weg. Roeleveld rent richting de bal. Roeleveld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Hulde 4:1

78e minuut.
Oltun onderschept slim de pass. Oltun geeft een lange en hoge pass. Jarek kopt de bal weg. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson schiet op doel. Ziyech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Hulde 5:1

87e minuut.
de Leeuw is nu in balbezit. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Blind de bal. Blind draait met de bal, schiet en ... Oltun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 48%, Hulde 52%.
VV Ermelo - Hulde 5:1