Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:20
  • Competitiewedstrijd: JOS CUP II
  • Stadion: Quibus Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3034
Quibus La Sombra
Jos 1vs1 Tactiek JOS
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 39.6
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Sibon geeft de bal voor. Zitman is nu in balbezit. Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede heeft problemen om de bal te vangen. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede schiet op doel. Berthet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sporkslede passt de bal in één keer door. Inworp. Zitman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Roemeratoe geeft de bal voor. Klungelig pakt Sporkslede de bal. Zitman rent richting de bal. Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Catone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Catone onderschept slim de pass. Catone schiet op doel. Kuperus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Kuperus trapt de bal weg van het doel. Daar is Sporkslede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitman rent richting de bal. Zitman draait met de bal, schiet en ... Kuperus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 0:1

22e minuut.
Habers met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zitman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Berthet probeert naar een medespeler te passen. Crăciun rent richting de bal. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. Kuperus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun draait met de bal, schiet en ... Kuperus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Zitman met een snelle inworp. Sporkslede rent richting de bal. Zitman verovert de bal door een tackle van achteren. Zitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 0:2

37e minuut.
Roemeratoe geeft een hoge lob. Inworp. Zitman met een snelle inworp. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Berthet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berthet speelt de bal door. Klungelig pakt Sporkslede de bal. Zitman verovert de bal door een tackle van achteren. Zitman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Zitman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet verovert de bal door een tackle van achteren. Berthet schiet op doel. Kuperus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 50%, La Sombra 50%.
Quibus - La Sombra 0:2

46e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft de bal voor. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Berthet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Inworp. Sporkslede met een snelle inworp. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. Kuperus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 0:3

50e minuut.
Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede probeert naar een medespeler te passen. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 1:3

54e minuut.
Habers is nu in balbezit. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers verovert de bal door een tackle van achteren. Habers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - La Sombra 2:3

60e minuut.
Berthet trapt de bal weg van het doel. Zitman kopt de bal weg. Berthet speelt de bal door. Zitman rent richting de bal. Zitman schiet op doel. Kuperus bokst de bal weg.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berthet trapt de bal weg van het doel. Zitman is nu in balbezit. Sporkslede verovert de bal door een tackle van achteren. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sporkslede met de inworp. Zitman rent richting de bal. Kuperus verovert de bal door een tackle van achteren. Kuperus met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zitman zal de hoekschop nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuperus met een snelle inworp. Zitman is nu in balbezit. Zitman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Berthet speelt de bal door. Zitman rent richting de bal. Zitman schiet op doel. Kuperus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sporkslede passt de bal zonder na te denken. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil probeert naar een medespeler te passen. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Berthet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berthet speelt de bal door. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zitman rent richting de bal. Kuperus met een sublieme pass. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
van der Kuil met een sublieme pass. Sporkslede heeft problemen om de bal te vangen. Sporkslede passt de bal met de wreef. Zitman rent richting de bal. Zitman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zitman kopt de bal weg. Berthet probeert naar een medespeler te passen. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede schiet op doel. Berthet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 41%, La Sombra 59%.
Quibus - La Sombra 2:3