Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:20
  • Competitiewedstrijd: JOS CUP II
  • Stadion: The Comatorium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8296
La Sombra Hulde
JOS Tactiek JOS
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 40.1
goed Schieten goed
redelijk Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Nell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catone bereikt de bal nog maar net als eerste. Catone speelt de bal door. Zitman is nu in balbezit. Zitman schiet op doel. Ziyech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Ziyech met een sublieme pass. Nell rent richting de bal. Nell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Radliński probeert de bal met de borst te controleren. Radliński geeft een lange en hoge pass. Zitman kopt de bal weg. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Ziyech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Zitman speelt de bal door. Catone rent richting de bal. Nell verovert de bal door een tackle van achteren. Catone verovert de bal door een tackle van achteren. Catone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Catone rent richting de bal. Ziyech met een sublieme pass. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell verovert de bal door een tackle van achteren. Nell haalt uit met een fantastische trap. Berthet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Catone is nu in balbezit. Catone passt de bal in één keer door. Crăciun met een sublieme pass. Zitman is nu in balbezit. Zitman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Ziyech met een harde bal richting middenveld. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun met een sublieme pass. Zitman rent richting de bal. Klungelig pakt Zitman de bal. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Berthet met een harde bal richting middenveld. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zitman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Hulde 1:0

24e minuut.
Catone heeft problemen om de bal te vangen. Catone probeert naar een medespeler te passen. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell onderschept slim de pass. Nell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Berthet niet meer kan verder spelen. Schouten komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Zitman rent richting de bal. Zitman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tiendalli trapt de bal weg. Nell heeft problemen om de bal te vangen. Zitman is nu in balbezit. Nell verovert de bal door een tackle van achteren. Nell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Radliński met een sublieme pass. Pothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pothuizen geeft een lange en hoge pass. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ziyech verovert de bal door een tackle van achteren. Ziyech speelt de bal door. Klungelig pakt Blind de bal. Blind haalt uit met een fantastische trap. Schouten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blind. Zitman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zitman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Nell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zitman is nu in balbezit. Zitman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nell met de inworp. Crăciun met een sublieme pass. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 55%, Hulde 45%.
La Sombra - Hulde 1:0

48e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell onderschept slim de pass. Nell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nell is nu in balbezit. Crăciun onderschept slim de pass. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman schiet op doel. Ziyech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Hulde 2:0

58e minuut.
Paulissen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zitman met de inworp. Blind is nu in balbezit. Blind schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zitman is nu in balbezit. Nell onderschept slim de pass. Ziyech is nu in balbezit. Nell rent richting de bal. Ziyech probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - Hulde 3:0

70e minuut.
Paulissen met een sublieme pass. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman begaat een overtreding. Nell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nell komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Blind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blind passt de bal in één keer door. Tiendalli speelt de bal door. Nell rent richting de bal. Nell schiet op doel. Schouten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Wolff de bal onder controle te krijgen. Nell is nu in balbezit. Schouten probeert naar een medespeler te passen. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Zitman haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Ziyech met een harde bal richting middenveld. Nell is nu in balbezit. Nell haalt uit met een fantastische trap. Schouten bokst de bal weg.

82e minuut.
Zitman schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Ziyech trapt de bal weg van het doel. Nell is nu in balbezit. Nell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Crăciun speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nell met de inworp. Catone rent richting de bal. Catone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Zitman haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Tiendalli met een harde bal richting middenveld. Nell is nu in balbezit. Nell schiet op doel. Schouten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 44%, Hulde 56%.
La Sombra - Hulde 3:0