Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:20
  • Competitiewedstrijd: JOS CUP II
  • Stadion: Quibus Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4108
Quibus VV Ermelo
Jos 1vs1 Tactiek JOS
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 48.7
average Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Roeleveld met een sublieme pass. Eben is nu in balbezit. Eben geeft de bal voor. Sporkslede probeert de bal met de borst te controleren. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Oltun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kuperus probeert naar een medespeler te passen. Sporkslede rent richting de bal. Roeleveld legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roeleveld krijgt een gele kaart. Sporkslede raakt geblesseerd tijdens het duel. Sporkslede legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Oltun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 1:0

18e minuut.
Roeleveld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen heeft problemen om de bal te vangen. Roelofsen draait met de bal, schiet en ... Oltun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 2:0

24e minuut.
Doeltrap. Oltun trapt de bal weg van het doel. Roeleveld kopt de bal weg. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ... Kuperus bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Habers geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roeleveld met een snelle inworp. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sporkslede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 2:1

33e minuut.
Sporkslede is nu in balbezit. Roeleveld verovert de bal door een tackle van achteren. van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil draait met de bal, schiet en ... Oltun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Oltun geeft een lange en hoge pass. Sporkslede is nu in balbezit. Roeleveld onderschept slim de pass. Roeleveld schiet op doel. Kuperus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quibus - VV Ermelo 2:2

38e minuut.
Inworp. Roeleveld met een snelle inworp. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Oltun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 3:2

39e minuut.
Roeleveld met een sublieme pass. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quibus - VV Ermelo 3:3

41e minuut.
Bronkowski rent richting de bal. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronkowski onderschept slim de pass. Bronkowski schiet op doel. Kuperus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 3:4

44e minuut.
Inworp. Roeleveld met een snelle inworp. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede heeft problemen om de bal te vangen. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quibus - VV Ermelo 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 51%, VV Ermelo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quibus - VV Ermelo 4:4

49e minuut.
Inworp. Roeleveld met de inworp. Oltun rent richting de bal. Sporkslede verovert de bal door een tackle van achteren. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bronkowski speelt de bal door. Roeleveld is nu in balbezit. Roeleveld passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sporkslede de bal onder controle te krijgen. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Oltun bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roeleveld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil schiet op doel. Oltun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 5:4

64e minuut.
Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Oltun trapt de bal weg van het doel. Roeleveld is nu in balbezit. Roeleveld haalt uit met een fantastische trap. Kuperus bokst de bal weg. Roeleveld rent richting de bal. Roeleveld haalt uit met een fantastische trap. Kuperus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Roeleveld onderschept slim de pass. Roeleveld met een sublieme pass. Friðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðgeirsson haalt uit met een fantastische trap. Kuperus bokst de bal weg. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben geeft de bal voor. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ... Kuperus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quibus - VV Ermelo 5:5

74e minuut.
Verkerk probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roeleveld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roelofsen rent richting de bal. Roelofsen schiet op doel. Oltun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Oltun met een sublieme pass. Roeleveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede verovert de bal door een tackle van achteren. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Oltun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - VV Ermelo 6:5

82e minuut.
Friðgeirsson speelt de bal door. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi geeft de bal voor. Friðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quibus - VV Ermelo 6:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 42%, VV Ermelo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quibus - VV Ermelo 6:6