Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:20
  • Competitiewedstrijd: JOS CUP II
  • Stadion: Hulde Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4532
Hulde Quibus
JOS Tactiek Jos 1vs1
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
24 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 33.8
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen tragisch


5e minuut.
Nell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen probeert naar een medespeler te passen. Boerrigter bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerrigter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - Quibus 0:1

7e minuut.
Blind is nu in balbezit. Blind speelt de bal door. Nell heeft problemen om de bal te vangen. Nell haalt uit met een fantastische trap. Ziyech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hulde - Quibus 1:1

9e minuut.
Boerrigter probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Nell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boerrigter rent richting de bal. Boerrigter draait met de bal, schiet en ... Ziyech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Paulissen de bal onder controle te krijgen. Blind is nu in balbezit. Blind draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - Quibus 2:1

14e minuut.
Barazite is nu in balbezit. Barazite geeft een lange en hoge pass. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell haalt uit met een fantastische trap. Ziyech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - Quibus 3:1

16e minuut.
Boerrigter speelt de bal door. Inworp. Nell met de inworp. Boerrigter bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerrigter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - Quibus 3:2

18e minuut.
Nell speelt de bal door. Dost rent richting de bal. Dost geeft een lange en hoge pass. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nell is nu in balbezit. Nell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - Quibus 4:2

22e minuut.
Boerrigter schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Ziyech trapt de bal weg van het doel. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Boerrigter probeert naar een medespeler te passen. Sibon rent richting de bal. Sibon geeft een lange en hoge pass. Boerrigter rent richting de bal. Boerrigter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind geeft een lange en hoge pass. Nell kopt de bal weg. Nell rent richting de bal. Nell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Boerrigter de bal. Nell onderschept slim de pass. Habers verovert de bal door een tackle van achteren. Boerrigter rent richting de bal. Boerrigter schiet op doel. Ziyech bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - Quibus 4:3

42e minuut.
Corona speelt de bal door. Barazite rent richting de bal. Barazite geeft de bal voor. Nell is nu in balbezit. Nell draait met de bal, schiet en ... Ziyech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 51%, Quibus 49%.
Hulde - Quibus 4:3

46e minuut.
Habers rent richting de bal. Habers probeert naar een medespeler te passen. Boerrigter bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerrigter schiet op doel. Ziyech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hulde - Quibus 4:4

48e minuut.
Daar is Blind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groot bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind speelt de bal door. Klungelig pakt Nell de bal. Nell schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Roelofsen passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boerrigter rent richting de bal. Boerrigter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Boerrigter draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Ziyech met een harde bal richting middenveld. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell schiet op doel. Ziyech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nell neemt de hoekschop. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind draait met de bal, schiet en ... Ziyech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - Quibus 5:4

61e minuut.
Barazite passt de bal met de wreef. Inworp. Boerrigter met een snelle inworp. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind haalt uit met een fantastische trap. Ziyech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blind is nu in balbezit. Blind draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Ziyech trapt de bal weg van het doel. Boerrigter heeft problemen om de bal te vangen. Nell rent richting de bal. Nell haalt uit met een fantastische trap. Ziyech bokst de bal weg. Nell rent richting de bal. Nell schiet op doel. Ziyech speelt de bal door. Boerrigter bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerrigter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Nell probeert naar een medespeler te passen. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind heeft problemen om de bal te vangen. Blind draait met de bal, schiet en ... Ziyech probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
de Leeuw is nu in balbezit. de Leeuw geeft de bal voor. Nell kan de bal niet met de borst controleren. Nell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - Quibus 6:4

73e minuut.
Nell probeert de bal aan de voet te houden. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil passt de bal in één keer door. Boerrigter is nu in balbezit. Boerrigter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ziyech met een sublieme pass. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nell probeert naar een medespeler te passen. Dost rent richting de bal. Dost geeft een hoge lob. Nell rent richting de bal. Nell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Ziyech trapt de bal weg. Boerrigter bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerrigter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Boerrigter is nu in balbezit. de Leeuw onderschept slim de pass. de Leeuw met een sublieme pass. Daar is Nell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nell schiet op doel. Ziyech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nell rent richting de bal. Nell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - Quibus 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 52%, Quibus 48%.
Hulde - Quibus 7:4