Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IKEA EINDHOVEN Waterkloof Warriors
Normal Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 41.7
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Lozada verovert de bal door een tackle van achteren. Letschert onderschept slim de pass. Letschert passt de bal met de wreef. Thijssen rent richting de bal. Thijssen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
van der Hulst rent richting de bal. Hałapacz onderschept slim de pass. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. González Tamargo rent richting de bal. González Tamargo haalt uit met een fantastische trap. Leikvoll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Olivera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzybiński met de inworp. Vadim is nu in balbezit. Vadim geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. González Tamargo rent richting de bal. González Tamargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Waterkloof Warriors 0:1

11e minuut.
Malfliet onderschept slim de pass. Malfliet passt de bal met de wreef. Hałapacz controleert de bal met de borst. Hałapacz geeft een lange en hoge pass. González Tamargo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hałapacz kopt de bal weg. González Tamargo is nu in balbezit. González Tamargo probeert naar een medespeler te passen. Vadim is nu in balbezit. Vadim schiet op doel. Leikvoll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vadim rent richting de bal. Vadim speelt de bal door. González Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Waterkloof Warriors 0:2

38e minuut.
Hałapacz met een sublieme pass. Olivera probeert de bal met de borst te controleren. Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybiński geeft de bal voor. González Tamargo maakt een snoekduik en kopt de bal. Leikvoll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Hałapacz onderschept slim de pass. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo rent richting de bal. González Tamargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Waterkloof Warriors 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKEA EINDHOVEN 69%, Waterkloof Warriors 31%.
IKEA EINDHOVEN - Waterkloof Warriors 0:3

46e minuut.
van der Hulst is nu in balbezit. González Tamargo verovert de bal door een tackle van achteren. González Tamargo passt de bal met de wreef. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leikvoll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Soave bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim verovert de bal door een tackle van achteren. González Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo schiet op doel. Molitorys verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grzybiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vadim kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Pondělíček de bal onder controle te krijgen. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz met een sublieme pass. González Tamargo is nu in balbezit. González Tamargo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González Tamargo is nu in balbezit. González Tamargo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Waterkloof Warriors 0:4

63e minuut.
Molitorys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys begaat een overtreding. Molitorys krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Soave geeft de bal voor. Grzybiński kopt de bal weg. González Tamargo rent richting de bal. González Tamargo draait met de bal, schiet en ... Leikvoll maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Wurzel verovert de bal door een tackle van achteren. Wurzel met een sublieme pass. Soave bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo onderschept slim de pass. González Tamargo schiet op doel. Leikvoll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. González Tamargo is nu in balbezit. González Tamargo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Waterkloof Warriors 0:5

69e minuut.
Letschert bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Vadim rent richting de bal. González Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Waterkloof Warriors 0:6

75e minuut.
Antonisse passt de bal zonder na te denken. Thijssen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzybiński. Grzybiński krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Letschert controleert de bal met de borst. Pavošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavošević geeft een hoge lob. Vadim rent richting de bal. Vadim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Vadim passt de bal in één keer door. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz met een sublieme pass. González Tamargo is nu in balbezit. González Tamargo draait met de bal, schiet en ... Leikvoll bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKEA EINDHOVEN 60%, Waterkloof Warriors 40%.
IKEA EINDHOVEN - Waterkloof Warriors 0:6