Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-17 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Latvija U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13638
Latvija U21 USA U21
Quattro Stagioni Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 55.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Kramiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Woock verovert de bal door een tackle van achteren. Ulberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulberts geeft de bal voor. Strauts springt en kopt de bal. Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kikijs is nu in balbezit. Madden onderschept slim de pass. Spodrītis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spodrītis krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ulberts passt de bal zonder na te denken. Ābols rent richting de bal. Ābols passt de bal in één keer door. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš draait met de bal, schiet en ... Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Drullis passt de bal met de wreef. Torn is nu in balbezit. Torn passt de bal met de wreef. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley draait met de bal, schiet en ... Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley geeft een hoge lob. Kay kopt de bal weg. Madden is nu in balbezit. Madden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley rent richting de bal. Kay rent richting de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap. Vecziediņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Keen geeft de bal voor. Ambersley kopt de bal weg. Klungelig pakt Spodrītis de bal. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Torn met een snelle inworp. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders passt de bal in één keer door. Madden is nu in balbezit. Madden draait met de bal, schiet en ... Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Daar is Spodrītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumiķis onderschept slim de pass. Madden is nu in balbezit. Madden draait met de bal, schiet en ... Celmiņš bokst de bal weg. Kay is nu in balbezit. Kay haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - USA U21 0:1

44e minuut.
Ambersley passt de bal in één keer door. Kay rent richting de bal. Kay geeft een hoge lob. Daar is Madden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madden schiet op doel. Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaunsudrabiņš komt het veld opgelopen. Dzilmītis komt het veld opgelopen. Nilov komt het veld opgelopen. Snīpis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 70%, USA U21 30%.
Latvija U21 - USA U21 0:1

51e minuut.
Celmiņš met een sublieme pass. Helmsley kopt de bal weg. Daar is Spodrītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Helmsley geeft een lange en hoge pass. Zvirgzdiņš probeert de bal met de borst te controleren. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay schiet op doel. Celmiņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - USA U21 0:2

61e minuut.
Inworp. Kozar komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Houston komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Helmsley speelt de bal door. Sanders is nu in balbezit. Sanders geeft een hoge lob. Kay rent richting de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - USA U21 0:3

69e minuut.
Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozar schiet op doel. Celmiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nilov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keen. Nilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stine komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Stine is nu in balbezit. Stine geeft een lange en hoge pass. Kay kopt de bal weg. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rhode komt het veld opgelopen. Loughlin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 57%, USA U21 43%.
Latvija U21 - USA U21 0:3