Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: RO Agathois Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3176
RO Agathois FC Brancos
4++ Tactiek Ajax 2001
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 49.5
formidabel Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Davini speelt de bal door. Pavlásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlásek passt de bal in één keer door. Vitányi rent richting de bal. Vitányi schiet op doel. Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klubkovas probeert naar een medespeler te passen. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne passt de bal zonder na te denken. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Klubkovas met een sublieme pass. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne passt de bal met de wreef. Francesc rent richting de bal. Francesc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koman met een harde bal richting middenveld. Fabri kopt de bal weg. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Crut schiet op doel. Picchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek passt de bal met de wreef. Apostol probeert naar een medespeler te passen. Francesc is nu in balbezit. Francesc haalt uit met een fantastische trap. Koman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri speelt de bal door. Klubkovas met een sublieme pass. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri geeft een lange en hoge pass. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Crut haalt uit met een fantastische trap. Picchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - FC Brancos 0:1

32e minuut.
Pavlásek met een sublieme pass. Kömürcü heeft problemen om de bal te vangen. Sagna rent richting de bal. Kömürcü verovert de bal door een tackle van achteren. Kömürcü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Apostol verovert de bal door een tackle van achteren. Apostol speelt de bal door. Lääne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kömürcü de bal. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Koman bokst de bal weg.

45e minuut.
Perrault raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alui-Gheorghe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 29%, FC Brancos 71%.
RO Agathois - FC Brancos 0:1

47e minuut.
Davini passt de bal zonder na te denken. Pavlásek rent richting de bal. Pavlásek passt de bal zonder na te denken. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap. Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Vitányi rent richting de bal. Varanda onderschept slim de pass. Varanda geeft de bal voor. Crut is nu in balbezit. Crut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ghica met een snelle inworp. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davini. Piosik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piosik met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zénier heeft problemen om de bal te vangen. Crut rent richting de bal. Crut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - FC Brancos 0:2

66e minuut.
Davini geeft de bal voor. Vitányi is nu in balbezit. Vitányi passt de bal zonder na te denken. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Piosik rent richting de bal. Piosik passt de bal in één keer door. Crut is nu in balbezit. Crut schiet op doel. Picchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - FC Brancos 0:3

87e minuut.
Fabri met een sublieme pass. Gołąbek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zénier. Gołąbek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gołąbek kan niet meer verder spelen. Depdep komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 45%, FC Brancos 55%.
RO Agathois - FC Brancos 0:3