Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Pyrolysator
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3544
Deportivo Destille 06 FC 72 BYDLAKI
1.5_532 Tactiek 352ja
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 29.5
outstanding Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Ziaja rent richting de bal. Ziaja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Noto de bal. Ciskowski is nu in balbezit. Ciskowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Iwanecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto passt de bal in één keer door. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pineda kan de bal niet met de borst controleren. Pyra begaat een overtreding. Pineda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vater zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pineda maakt een snoekduik en kopt de bal. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 1:0

16e minuut.
Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto met een sublieme pass. Klungelig pakt Pineda de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 2:0

16e minuut.
Koń met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciskowski de bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Oancea geeft de bal voor. Klungelig pakt Iwanecki de bal. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 3:0

21e minuut.
Ciskowski passt de bal in één keer door. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda schiet op doel. Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Vater is nu in balbezit. Vater geeft een hoge lob. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 4:0

24e minuut.
Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto passt de bal met de wreef. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Cyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 5:0

31e minuut.
Višniar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zahorski de bal. Pineda onderschept slim de pass. Daar is Rico Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico Soto schiet op doel. Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ciskowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marszałkowski komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda passt de bal met de wreef. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rico Soto heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto passt de bal met de wreef. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Cyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marszałkowski stond buitenspel. Miś maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Pyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Vater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszałkowski is nu in balbezit. Vater begaat een overtreding. Vater krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Destille 06 20%, FC 72 BYDLAKI 80%.
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 5:0

48e minuut.
Pyra is nu in balbezit. Vater onderschept slim de pass. Vater geeft een lange en hoge pass. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Wenauer is nu in balbezit. Wenauer geeft een hoge lob. Niejadlik speelt de bal door. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 6:0

60e minuut.
Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Fischer is nu in balbezit. Fischer geeft een lange en hoge pass. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Motłoszyński heeft problemen om de bal te vangen. Noto geeft de bal voor. Rico Soto probeert de bal met de borst te controleren. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 7:0

67e minuut.
Zahorski passt de bal zonder na te denken. Bajer is nu in balbezit. Vater maakt een afschuwelijke overtreding. Vater krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto met een sublieme pass. Višniar geeft de bal voor. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rico Soto heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ziaja is nu in balbezit. Višniar onderschept slim de pass. Višniar geeft een hoge lob. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajer met een snelle inworp. Zahorski probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Pineda de bal. Pineda met een sublieme pass. Rico Soto rent richting de bal. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Noto met de inworp. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Cyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 8:0

76e minuut.
Koń rent richting de bal. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto geeft de bal voor. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ziaja probeert naar een medespeler te passen. Pyra rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 9:0

84e minuut.
Bajer probeert naar een medespeler te passen. Oancea geeft een lange en hoge pass. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 10:0

89e minuut.
Višniar verovert de bal door een tackle van achteren. Višniar geeft een lange en hoge pass. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Destille 06 38%, FC 72 BYDLAKI 62%.
Deportivo Destille 06 - FC 72 BYDLAKI 10:0