Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadio delle Alpi
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5958
Juventus.cz FC MTG
Juve 1 Tactiek Treninková 433
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.7 gemiddelde waardering 49.7
excellent Schieten excellent
very good Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Czeglédi geeft de bal voor. Podkováň kopt de bal weg. Klungelig pakt Caldato de bal. Harenco is nu in balbezit. Harenco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harenco rent richting de bal. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Caamaño maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin met een sublieme pass. Zdražil is nu in balbezit. Seidel rent richting de bal. Seidel draait met de bal, schiet en ... Brann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakomý is nu in balbezit. Lakomý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 0:1

7e minuut.
Gorie kopt de bal weg. Boffin rent richting de bal. Boffin geeft een hoge lob. Lakomý rent richting de bal. Lakomý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Del Dottore passt de bal met de wreef. Corato rent richting de bal. Corato passt de bal met de wreef. Harenco is nu in balbezit. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Caamaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Jonáš geeft een hoge lob. Daar is Caldato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harenco rent richting de bal. Harenco schiet op doel. Caamaño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus.cz - FC MTG 1:1

30e minuut.
Corato speelt de bal door. Špunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Špunt geeft de bal voor. Harenco rent richting de bal. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Caamaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Caldato de bal. Harenco onderschept slim de pass. Harenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 2:1

31e minuut.
Boffin probeert naar een medespeler te passen. Lakomý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakomý geeft een hoge lob. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus.cz - FC MTG 2:2

37e minuut.
Klouda geeft de bal voor. García Navarro rent richting de bal. García Navarro geeft een lange en hoge pass. Lakomý rent richting de bal. Lakomý schiet op doel. Paal! Brann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 2:3

39e minuut.
Czeglédi geeft een hoge lob. Buitenspel voor Seidel. Goede buitenspelval van de verdediging. Lacina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Caamaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Medalik stond buitenspel. Lacina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Kormány de bal. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Caamaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cz 41%, FC MTG 59%.
Juventus.cz - FC MTG 2:3

49e minuut.
Jantar met een sublieme pass. Boffin is nu in balbezit. Boffin geeft een lange en hoge pass. Seidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel draait met de bal, schiet en ... Brann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jantar neemt de hoekschop. Medalik is nu in balbezit. Medalik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brann bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Medalik kopt de bal weg. Seidel rent richting de bal. Seidel passt de bal in één keer door. Medalik rent richting de bal. Medalik draait met de bal, schiet en ... Brann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakomý rent richting de bal. Lakomý haalt uit met een fantastische trap. Brann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 2:4

59e minuut.
Jonáš passt de bal in één keer door. Špunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Špunt probeert naar een medespeler te passen. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Caamaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Harenco rent richting de bal. Kormány onderschept slim de pass. Kormány geeft de bal voor. Seidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Špunt geeft een lange en hoge pass. Podkováň heeft problemen om de bal te vangen. Gorie met een sublieme pass. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Caamaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Jantar geeft een hoge lob. Daar is Zdražil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidel is nu in balbezit. Seidel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina geeft een hoge lob. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 3:4

87e minuut.
Medalik onderschept slim de pass. Medalik passt de bal zonder na te denken. Seidel rent richting de bal. Seidel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cz 48%, FC MTG 52%.
Juventus.cz - FC MTG 3:4