Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ARMATA AZZURRA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9227
ARMATA AZZURRA playreal
Ammuinissima610 Tactiek play 4.3 xxx
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
34 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Haukilahti heeft problemen om de bal te vangen. Kámán speelt de bal door. Haukilahti speelt de bal door. Echeverría rent richting de bal. Echeverría schiet op doel. Swahn bokst de bal weg.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haukilahti met een snelle inworp. Daar is Kámán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kámán geeft een lange en hoge pass. Şanalır maakt een snoekduik en kopt de bal. Swahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dermul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermul met een sublieme pass. Haukilahti met een sublieme pass. Echeverría rent richting de bal. Echeverría draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır haalt uit met een fantastische trap. Swahn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - playreal 1:0

21e minuut.
Bałecki geeft een hoge lob. Ntavatzis is nu in balbezit. Ntavatzis geeft een lange en hoge pass. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır schiet op doel. Swahn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kámán speelt de bal door. Echeverría heeft problemen om de bal te vangen. Echeverría met een sublieme pass. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ntavatzis kopt de bal weg. Şanalır rent richting de bal. Met opzet legt Ilie zijn tegenspeler op de grond. Ilie krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ilie is nu in balbezit. Ilie geeft een lange en hoge pass. Dermul onderschept slim de pass. Travolta is nu in balbezit. Travolta haalt uit met een fantastische trap. Pacifico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Şanalır rent richting de bal. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Passadore begaat een overtreding. Passadore krijgt een gele kaart. Echeverría raakt geblesseerd tijdens het duel. Haukilahti wilt de vrije trap nemen. Swahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şanalır rent richting de bal. Şanalır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - playreal 2:0

42e minuut.
Ntavatzis is nu in balbezit. Ntavatzis passt de bal in één keer door. Haukilahti speelt de bal door. Şanalır rent richting de bal. Şanalır haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 28%, playreal 72%.
ARMATA AZZURRA - playreal 2:0

47e minuut.
Fajardo kopt de bal weg. Buratti is nu in balbezit. Buratti passt de bal zonder na te denken. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría haalt uit met een fantastische trap. Swahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şanalır rent richting de bal. Paal!

58e minuut.
Amelli probeert de bal met de borst te controleren. Kudzia is nu in balbezit. Kudzia geeft de bal voor. Amelli rent richting de bal. Amelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dermul speelt de bal door. Şanalır rent richting de bal. Şanalır passt de bal met de wreef. Echeverría rent richting de bal. Echeverría haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ntavatzis met een sublieme pass. Haukilahti is nu in balbezit. Ilie verovert de bal door een tackle van achteren. Şanalır onderschept slim de pass. Şanalır draait met de bal, schiet en ... Swahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ilie geeft een lange en hoge pass. Pacifico speelt de bal door. Haukilahti kopt de bal weg. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır schiet op doel. Swahn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámán met een sublieme pass. Haukilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukilahti geeft een hoge lob. Echeverría springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Haukilahti kan de bal niet met de borst controleren. Koloman is nu in balbezit. Koloman geeft een hoge lob. Amelli rent richting de bal. Amelli schiet op doel. Pacifico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amelli rent richting de bal. Amelli geeft een hoge lob. Tovar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - playreal 2:1

78e minuut.
Fajardo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haukilahti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kámán geeft een hoge lob. Şanalır maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Haukilahti onderschept slim de pass. Haukilahti met een sublieme pass. Echeverría rent richting de bal. Echeverría haalt uit met een fantastische trap. Swahn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Klungelig pakt Haukilahti de bal. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría passt de bal zonder na te denken. Şanalır heeft problemen om de bal te vangen. Şanalır schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pacifico trapt de bal weg van het doel. Ilie kopt de bal weg. Echeverría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Echeverría draait met de bal, schiet en ... Swahn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - playreal 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 33%, playreal 67%.
ARMATA AZZURRA - playreal 3:1