Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Latvija U21
442 Tactiek Quattro Stagioni
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48.3 gemiddelde waardering 42.3
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Ābols bereikt de bal nog maar net als eerste. Ābols passt de bal in één keer door. Rumiķis is nu in balbezit. Cain rent richting de bal. Cain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Inworp. Jackson met de inworp. Drullis probeert naar een medespeler te passen. Jackson rent richting de bal. Jackson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Wellington geeft een lange en hoge pass. Kikijs heeft problemen om de bal te vangen. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cain rent richting de bal. Spodrītis is nu in balbezit. Lauaki onderschept slim de pass. Cain is nu in balbezit. Cain haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Jackson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kikijs de bal. Lauaki rent richting de bal. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 1:0

18e minuut.
Rumiķis geeft de bal voor. Meads kopt de bal weg. Daar is Zvirgzdiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cain rent richting de bal. Cain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Van Waveren geeft de bal voor. Klungelig pakt Lauaki de bal. Kikijs rent richting de bal. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kikijs geeft de bal voor. Vecziediņš kopt de bal weg. Klungelig pakt Spodrītis de bal. Irving is nu in balbezit. Irving haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Irving passt de bal in één keer door. Lauaki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zvirgzdiņš. Lauaki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Irving komt bij de bal en schiet. Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cain rent richting de bal. Cain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 2:0

36e minuut.
Jackson passt de bal in één keer door. Zvirgzdiņš rent richting de bal. Jackson onderschept slim de pass. Lauaki rent richting de bal. Lauaki schiet op doel. Celmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Cain probeert de bal met de borst te controleren. Vecziediņš begaat een overtreding. Cain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shipley komt het veld opgelopen. Snīpis komt het veld opgelopen. Nilov komt het veld opgelopen. Jaunsudrabiņš komt het veld opgelopen. Maloney komt het veld opgelopen. Cowan komt het veld opgelopen. Dzilmītis komt het veld opgelopen. Irving met een snel genomen vrije trap. Cain krijgt zijn hoofd ertegen. Celmiņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 26%, Latvija U21 74%.
New Zealand U21 - Latvija U21 3:0

47e minuut.
Snīpis kopt de bal weg. Wellington geeft een hoge lob. Lauaki rent richting de bal. Lauaki draait met de bal, schiet en ... Celmiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 4:0

49e minuut.
Cain is nu in balbezit. Zvirgzdiņš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cain raakt geblesseerd tijdens het duel. Lauaki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Celmiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 5:0

56e minuut.
Kramiņš is nu in balbezit. Van Waveren is nu in balbezit. Kramiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kramiņš krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lauaki rent richting de bal. Wellington rent richting de bal. Wellington met een sublieme pass. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Buitenspel voor Kramiņš. Goede buitenspelval van de verdediging. Bracken komt het veld opgelopen. Power komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Maloney met een snelle inworp. Bracken rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rumiķis. Rumiķis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Shipley onderschept slim de pass. Shipley geeft de bal voor. Bracken rent richting de bal. Bracken draait met de bal, schiet en ... Celmiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 33%, Latvija U21 67%.
New Zealand U21 - Latvija U21 6:0