Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cwaniaki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2700
Cwaniaki FC Szpaki
5 liga Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


12e minuut.
Pochroń geeft een hoge lob. Pol kopt de bal weg. Wars rent richting de bal. Wars haalt uit met een fantastische trap. Gościnika probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wars rent richting de bal. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars onderschept slim de pass. Pol is nu in balbezit. Pol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - FC Szpaki 1:0

36e minuut.
Wiater geeft de bal voor. Bonasera geeft de bal voor. Stalewski probeert naar een medespeler te passen. Socarrás rent richting de bal. Socarrás haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bonasera passt de bal zonder na te denken. Pol heeft problemen om de bal te vangen. Pol speelt de bal door. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Pol onderschept slim de pass. Pol passt de bal met de wreef. Wars rent richting de bal. Wars haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 16%, FC Szpaki 84%.
Cwaniaki - FC Szpaki 1:0

46e minuut.
Socarrás is nu in balbezit. Socarrás met een sublieme pass. Pol is nu in balbezit. Pol draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gościnika de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stalewski zal de hoekschop nemen. Ceranka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Socarrás probeert naar een medespeler te passen. Wars rent richting de bal. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars schiet op doel. Ceranka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - FC Szpaki 2:0

54e minuut.
Socarrás probeert naar een medespeler te passen. Weler is nu in balbezit. Weler geeft de bal voor. Gościnika kopt de bal weg. Weler geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ceranka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wars rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - FC Szpaki 3:0

58e minuut.
Socarrás geeft een lange en hoge pass. Pol heeft problemen om de bal te vangen. Gościnika rent richting de bal. Wars verovert de bal door een tackle van achteren. Wars schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Filczyk is nu in balbezit. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pol zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pol naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Daar is Socarrás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socarrás geeft een lange en hoge pass. Pochroń heeft problemen om de bal te vangen. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - FC Szpaki 4:0

66e minuut.
Bonasera is nu in balbezit. Banek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonasera begaat een overtreding. Banek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Banek kan niet meer verder spelen. Kałuża komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kałuża probeert de bal aan de voet te houden. Socarrás rent richting de bal. Socarrás passt de bal zonder na te denken. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Filczyk is nu in balbezit. Weler onderschept slim de pass. Weler probeert naar een medespeler te passen. Wars is nu in balbezit. Wars schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Piróg passt de bal in één keer door. Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater speelt de bal door. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Pochroń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonasera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socarrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Socarrás geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 25%, FC Szpaki 75%.
Cwaniaki - FC Szpaki 4:0