Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-24 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Suomi U21 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15346
Suomi U21 Polska U21
CocoYambo Tactiek CN V 4.0
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Piesik probeert naar een medespeler te passen. Kłosiński is nu in balbezit. Kłosiński passt de bal met de wreef. Sztaba rent richting de bal. Sztaba draait met de bal, schiet en ... Niskanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilk is nu in balbezit. Wilk draait met de bal, schiet en ... Niskanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Kaferski met een sublieme pass. Brękus kopt de bal weg. Sztaba rent richting de bal. Sztaba schiet op doel. Niskanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Polska U21 0:1

19e minuut.
Kaferski speelt de bal door. Wilk kopt de bal weg. Koppinen rent richting de bal. Sztaba verovert de bal door een tackle van achteren. Sztaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Koppinen neemt vlug de vrije trap. Niinipuro kopt de bal weg. Odrwąż is nu in balbezit. Ruusulinna onderschept slim de pass. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bratosławski speelt de bal door. Brękus rent richting de bal. Met opzet legt Aalto zijn tegenspeler op de grond. Aalto krijgt een gele kaart. Brękus raakt geblesseerd tijdens het duel. Hännikäinen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 40%, Polska U21 60%.
Suomi U21 - Polska U21 0:1

46e minuut.
Mirkowski komt het veld opgelopen. Plichta komt het veld opgelopen. Kacperzak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Niinipuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik onderschept slim de pass. Wąsik geeft een hoge lob. Wilk rent richting de bal. Wilk draait met de bal, schiet en ... Niskanen bokst de bal weg. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Polska U21 0:2

54e minuut.
Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński probeert naar een medespeler te passen. Wilk rent richting de bal. Wilk draait met de bal, schiet en ... Niskanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Mirkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Okrzesik komt het veld opgelopen. Koskenkorva komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Niinipuro geeft een hoge lob. Ruusulinna kopt de bal weg. Plichta rent richting de bal. Hännikäinen verovert de bal door een tackle van achteren. Hännikäinen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaferski bokst de bal weg.

68e minuut.
Vesama onderschept slim de pass. Vesama geeft een hoge lob. Santakangas speelt de bal door. Klungelig pakt Ruusulinna de bal. Ruusulinna schiet op doel. Kaferski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saarenaho komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mirkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Airas komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Niinipuro rent richting de bal. Odrwąż verovert de bal door een tackle van achteren. Plichta geeft een hoge lob. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Niskanen bokst de bal weg. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Polska U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 37%, Polska U21 63%.
Suomi U21 - Polska U21 0:3