Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Žalgirio Stadionas
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15979
Fc Žalgiris Magic Shoot
KriRo Tactiek Let`s try 3
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 58.9
adequate Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen very good


11e minuut.
Hristodorescu rent richting de bal. Maželis is nu in balbezit. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hristodorescu is nu in balbezit. Silkartas begaat een overtreding. Hristodorescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vošteris met een snel genomen vrije trap. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - Magic Shoot 1:0

34e minuut.
Paraschiv speelt de bal door. Lekešys rent richting de bal. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys onderschept slim de pass. Lekešys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Žalgiris - Magic Shoot 1:1

35e minuut.
Pássaro komt het veld opgelopen. Rimydis komt het veld opgelopen. Vainickis komt het veld opgelopen. Palelis komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Runelis passt de bal met de wreef. Girdauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mylimas rent richting de bal. Girdauskas is nu in balbezit. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mylimas met een snelle inworp. Triškinas met een sublieme pass. Veckevičius is nu in balbezit. Veckevičius schiet op doel. Kremianskis bokst de bal weg.

44e minuut.
Lekešys rent richting de bal. Kullaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lekešys raakt geblesseerd tijdens het duel. Mylimas met een snel genomen vrije trap. Lekešys krijgt zijn hoofd ertegen. Kremianskis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 52%, Magic Shoot 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Žalgiris - Magic Shoot 1:1

49e minuut.
Triškinas met een sublieme pass. Daar is Girdauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimydis is nu in balbezit. Girdauskas onderschept slim de pass. Girdauskas schiet op doel. Kremianskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Triškinas is nu in balbezit. Triškinas passt de bal in één keer door. Girdauskas heeft problemen om de bal te vangen. Lekešys rent richting de bal. Lekešys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Kremianskis met een harde bal richting middenveld. Paraschiv kopt de bal weg. Girdauskas is nu in balbezit. Girdauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rižauskas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mylimas rent richting de bal. Mylimas geeft een hoge lob. Lekešys rent richting de bal. Lekešys draait met de bal, schiet en ... Kremianskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - Magic Shoot 1:2

80e minuut.
Silkartas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dupuis de bal. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys haalt uit met een fantastische trap. Kremianskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - Magic Shoot 1:3

89e minuut.
Rižauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veckevičius onderschept slim de pass. Kullaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kullaj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 61%, Magic Shoot 39%.
Fc Žalgiris - Magic Shoot 1:3