Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Gabi & Franka
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9129
FC Umbertos Lacoste Poznań
taksa 442a Tactiek robert bok 5
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 60.1
adequate Schieten incredible
average Passen formidable
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Zurbano geeft een hoge lob. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ... Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:1

6e minuut.
Wander geeft een lange en hoge pass. Plizga verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Munévar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal schiet op doel. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:2

8e minuut.
Zabawa trapt de bal weg. Wostal kan de bal niet met de borst controleren. Mojzesowicz begaat een overtreding. Wostal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marača komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Wostal geeft een hoge lob. Marača kopt de bal weg. Mojzesowicz controleert de bal met de borst. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:3

18e minuut.
Wander rent richting de bal. Wostal is nu in balbezit. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Wander is nu in balbezit. Wander passt de bal met de wreef. Munévar met een sublieme pass. Wostal rent richting de bal. Wostal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:4

25e minuut.
Zurbano verovert de bal door een tackle van achteren. Zurbano passt de bal in één keer door. Munévar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munévar geeft een hoge lob. Wander krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Castronio passt de bal in één keer door. Marača bereikt de bal nog maar net als eerste. Marača passt de bal met de wreef. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:5

30e minuut.
Zurbano geeft een lange en hoge pass. Munévar is nu in balbezit. Munévar passt de bal zonder na te denken. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zabawa trapt de bal weg. Marača kopt de bal weg. Wostal is nu in balbezit. Wostal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Marača kopt de bal weg. Wander is nu in balbezit. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander verovert de bal door een tackle van achteren. Wander draait met de bal, schiet en ... Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wostal is nu in balbezit. Wostal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:6

34e minuut.
Castronio geeft de bal voor. Wostal kopt de bal weg. Wander kan de bal niet met de borst controleren. Wander haalt uit met een fantastische trap. Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:7

40e minuut.
Munévar is nu in balbezit. Munévar geeft een hoge lob. Daar is Wander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wander schiet op doel. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:8

44e minuut.
Koniecpolski kopt de bal weg. Klawikowski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marača met een snelle inworp. Wander geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 75%, Lacoste Poznań 25%.
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:8

47e minuut.
Marača met een snelle inworp. Munévar geeft een hoge lob. Wander rent richting de bal. Wander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:9

48e minuut.
Brzozowski met een sublieme pass. Daar is Blaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wander verovert de bal door een tackle van achteren. Wander draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Zurbano geeft een lange en hoge pass. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski geeft een lange en hoge pass. Marača geeft de bal voor. Wostal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mojzesowicz geeft de bal voor. Zurbano is nu in balbezit. Zurbano passt de bal met de wreef. Wander rent richting de bal. Wander draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:10

56e minuut.
Koniecpolski met een snelle inworp. Klawikowski rent richting de bal. Klawikowski passt de bal zonder na te denken. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Brzozowski is nu in balbezit. Drzyzga verovert de bal door een tackle van achteren. Zurbano probeert naar een medespeler te passen. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Marača geeft een lange en hoge pass. Wostal kopt de bal weg. Wander is nu in balbezit. Wander haalt uit met een fantastische trap. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:11

66e minuut.
Klungelig pakt Klawikowski de bal. Zurbano speelt de bal door. Wander rent richting de bal. Wander schiet op doel. Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:12

70e minuut.
Wostal met een sublieme pass. Munévar rent richting de bal. Munévar geeft een hoge lob. Wander maakt een snoekduik en kopt de bal. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:13

75e minuut.
Tarnawski probeert naar een medespeler te passen. Wostal is nu in balbezit. Wostal met een sublieme pass. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:14

81e minuut.
Pionek verovert de bal door een tackle van achteren. Pionek geeft een hoge lob. Wostal is nu in balbezit. Munévar rent richting de bal. Munévar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Wostal is nu in balbezit. Wostal passt de bal zonder na te denken. Daar is Munévar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munévar geeft de bal voor. Wander krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Marača kopt de bal weg. Wostal rent richting de bal. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander onderschept slim de pass. Wander schiet op doel. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 70%, Lacoste Poznań 30%.
FC Umbertos - Lacoste Poznań 0:15