Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tempo SC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1141
Tempo SC FC Fehérvár
Sajat 442 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 22.8
redelijk Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Óberfrank kopt de bal weg. Zsembery heeft problemen om de bal te vangen. Mata geeft de bal voor. Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rob haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Laluska met een harde bal richting middenveld. Bocsa rent richting de bal. Kölcsényi maakt een afschuwelijke overtreding. Kölcsényi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Újhelyi geeft de bal voor. Rapali kopt de bal weg. Daar is Újlaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rob rent richting de bal. Rob schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rapali verovert de bal door een tackle van achteren. Rapali speelt de bal door. Kölcsényi met een sublieme pass. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu schiet op doel. Laluska bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - FC Fehérvár 1:0

13e minuut.
Bocsa speelt de bal door. Buzás is nu in balbezit. Buzás speelt de bal door. Várhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Várhidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Újlaki kopt de bal weg. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal zonder na te denken. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - FC Fehérvár 2:0

18e minuut.
Bükszegi rent richting de bal. Bocsa onderschept slim de pass. Gazdag rent richting de bal. Gazdag geeft de bal voor. Zsembery kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Óberfrank bereikt de bal nog maar net als eerste. Berecz verovert de bal door een tackle van achteren. Berecz passt de bal zonder na te denken. Rob rent richting de bal. Rob schiet op doel. Laluska bokst de bal weg.

21e minuut.
Vas rent richting de bal. Vas passt de bal in één keer door. Kölcsényi speelt de bal door. Hajdu rent richting de bal. Hajdu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bükszegi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hajdu de bal. Hajdu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bocsa rent richting de bal. Kölcsényi verovert de bal door een tackle van achteren. Kölcsényi passt de bal met de wreef. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - FC Fehérvár 3:0

35e minuut.
Rapali rent richting de bal. Rapali passt de bal in één keer door. Mata speelt de bal door. Rob is nu in balbezit. Rob draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - FC Fehérvár 4:0

37e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rob de bal. Bojtor rent richting de bal. Rob onderschept slim de pass. Rob schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hajdu rent richting de bal. Óberfrank rent richting de bal. Hajdu onderschept slim de pass. Hajdu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Újhelyi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rapali controleert de bal met de borst. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buzás zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Buzás moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Buzás schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 37%, FC Fehérvár 63%.
Tempo SC - FC Fehérvár 4:0

50e minuut.
Berecz rent richting de bal. Berecz passt de bal zonder na te denken. Bojtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rob rent richting de bal. Rob schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mata passt de bal met de wreef. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölcsényi geeft een lange en hoge pass. Berecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berecz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zsembery speelt de bal door. Vas rent richting de bal. Várhidi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lator de bal. Lator haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Kothencz komt het veld opgelopen. Kövecses komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gazdag heeft problemen om de bal te vangen. Zsembery rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rapali. Rapali krijgt een gele kaart. Zsembery is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tokody komt het veld opgelopen. Kuszende komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bojtor neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Némethy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zele met een sublieme pass. Kövecses rent richting de bal. Kövecses haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Rapali geeft een lange en hoge pass. Kothencz kopt de bal weg. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zele de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bocsa neemt de hoekschop. Kövecses rent richting de bal. Kövecses draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Némethy niet meer kan verder spelen. Újlaki komt het veld opgelopen. Tóth komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Zsembery is nu in balbezit. Rapali onderschept slim de pass. Rapali passt de bal zonder na te denken. Tokody rent richting de bal. Tokody probeert naar een medespeler te passen. Laluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kuszende met een sublieme pass. Bocsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tokody zijn tegenspeler op de grond. Tokody krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 41%, FC Fehérvár 59%.
Tempo SC - FC Fehérvár 4:0