Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland U21 Israel U21
U20-Mivella Tactiek Down-Under
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


18e minuut.
Abarbnel onderschept slim de pass. Segemann onderschept slim de pass. Segemann passt de bal met de wreef. Cilker is nu in balbezit. Cilker haalt uit met een fantastische trap. Bar Levi bokst de bal weg. Ben Zakai is nu in balbezit. Segemann verovert de bal door een tackle van achteren. Segemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Israel U21 1:0

22e minuut.
Narbe met een sublieme pass. Mangold is nu in balbezit. Mangold speelt de bal door. Segemann is nu in balbezit. Segemann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Mangold met een sublieme pass. Eierkicker rent richting de bal. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Narbe geeft de bal voor. Eierkicker kopt de bal weg. Luz probeert de bal aan de voet te houden. Segemann rent richting de bal. Segemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber passt de bal in één keer door. Cilker rent richting de bal. Cilker schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 29%, Israel U21 71%.
Deutschland U21 - Israel U21 1:0

52e minuut.
Narbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbe geeft een hoge lob. Eierkicker heeft problemen om de bal te vangen. Cilker rent richting de bal. Cilker haalt uit met een fantastische trap. Bar Levi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akale komt het veld opgelopen. Woltemade komt het veld opgelopen. Hafenecker komt het veld opgelopen. Vered komt het veld opgelopen. Poeche komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hafenecker geeft een lange en hoge pass. Daar is Eierkicker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vered onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangold. Vered is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ben-Hatira komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wölfl komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Poeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeche geeft een hoge lob. Ben-Hatira is nu in balbezit. Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ... Bar Levi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Woltemade kopt de bal weg. Poeche rent richting de bal. Poeche passt de bal in één keer door. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Bar Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bar Levi met een sublieme pass. Eprhaim kopt de bal weg. Kohler rent richting de bal. Akale is nu in balbezit. Akale draait met de bal, schiet en ... Boden bokst de bal weg.

87e minuut.
Woltemade is nu in balbezit. Woltemade probeert naar een medespeler te passen. Poeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeche haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Israel U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 34%, Israel U21 66%.
Deutschland U21 - Israel U21 2:0