Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-24 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11373
USA U21 El Salvador U21
4-3-3 ATT Tactiek Noelius1
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 44
solid Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Corona rent richting de bal. Corona haalt uit met een fantastische trap. Stolarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane met een sublieme pass. Macy rent richting de bal. Macy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - El Salvador U21 1:0

22e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Corona is nu in balbezit. Met opzet legt Polk zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Polk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Polk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Corona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corona komt bij de bal en schiet. Stolarczyk bokst de bal weg. Klungelig pakt Storey de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Romero Monteagudo passt de bal in één keer door. Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Corona rent richting de bal. Klungelig pakt Corona de bal. Corona draait met de bal, schiet en ... Stolarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Stolarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA U21 - El Salvador U21 1:1

32e minuut.
Hawk verovert de bal door een tackle van achteren. Hawk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Véliz de bal. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Barnett passt de bal met de wreef. Carballo is nu in balbezit. Carballo passt de bal in één keer door. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stolarczyk trapt de bal weg. Alfaro kopt de bal weg. Key bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Iraheta Sanabria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 49%, El Salvador U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA U21 - El Salvador U21 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Véliz de bal. Acosta is nu in balbezit. Baldwin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baldwin krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett onderschept slim de pass. Barnett met een sublieme pass. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo geeft de bal voor. Barnett rent richting de bal. Barnett passt de bal in één keer door. Baldwin geeft een hoge lob. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Baldwin met een sublieme pass. Cochrane speelt de bal door. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Inworp. Kozar komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Véliz is nu in balbezit. Macy verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Cox komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lascody komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Hawk rent richting de bal. Hawk speelt de bal door. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hawk speelt de bal door. Kozar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carballo. Carballo krijgt een gele kaart. Doeltrap. Fisher komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Travolta komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Acosta controleert de bal met de borst. Barnett rent richting de bal. Barnett geeft de bal voor. Kozar is nu in balbezit. Kozar haalt uit met een fantastische trap. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Véliz geeft een hoge lob. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldwin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 31%, El Salvador U21 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA U21 - El Salvador U21 1:1