Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 23:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Querubinos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4437
Querubinos Green Town AFC
532 IZCHAMP Tactiek G-2-2-2 GT V1
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.8 gemiddelde waardering 39.7
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


6e minuut.
Radman passt de bal met de wreef. Villa is nu in balbezit. Villa probeert naar een medespeler te passen. Radman geeft de bal voor. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Benkowski kopt de bal weg. Wild rent richting de bal. Wild geeft de bal voor. Rosado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - Green Town AFC 1:0

17e minuut.
Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild passt de bal met de wreef. Radman bereikt de bal nog maar net als eerste. Radman geeft de bal voor. Rosado krijgt zijn hoofd ertegen. Forêt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Radman is nu in balbezit. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild probeert naar een medespeler te passen. Rosado is nu in balbezit. Rosado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Radman met een sublieme pass. Wild rent richting de bal. Wild probeert naar een medespeler te passen. Rosado rent richting de bal. Rosado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Forêt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - Green Town AFC 2:0

31e minuut.
Radman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wild de bal. Wild geeft een hoge lob. Rosado is nu in balbezit. Rosado haalt uit met een fantastische trap. Forêt bokst de bal weg. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - Green Town AFC 3:0

45e minuut.
Wild is nu in balbezit. Benkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkowski met een sublieme pass. Rosado is nu in balbezit. Rosado draait met de bal, schiet en ... Forêt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Querubinos 20%, Green Town AFC 80%.
Querubinos - Green Town AFC 3:0

60e minuut.
Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski probeert naar een medespeler te passen. Hubek rent richting de bal. Hubek draait met de bal, schiet en ... Davatz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - Green Town AFC 3:1

63e minuut.
Solomovici rent richting de bal. Wild rent richting de bal. Wild geeft de bal voor. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bolla verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei passt de bal in één keer door. Villa is nu in balbezit. Villa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Radman rent richting de bal. Radman passt de bal zonder na te denken. Wild is nu in balbezit. Wild geeft een hoge lob. Zygmuntowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Forêt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Wild rent richting de bal. Wild speelt de bal door. Rosado rent richting de bal. Rosado haalt uit met een fantastische trap. Forêt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - Green Town AFC 4:1

88e minuut.
Radman speelt de bal door. Wild rent richting de bal. Wild passt de bal met de wreef. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado schiet op doel. Forêt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero passt de bal met de wreef. Villa geeft de bal voor. Rosado rent richting de bal. Rosado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Querubinos 26%, Green Town AFC 74%.
Querubinos - Green Town AFC 4:1