Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SK Slavia Boskovice Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8578
SK Slavia Boskovice ape recorder
Šalamoun Tactiek 352
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 29.7
good Schieten average
adequate Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Akışık passt de bal met de wreef. Blahuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahuta passt de bal met de wreef. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kalhoťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalhoťák geeft een lange en hoge pass. Olejarczyk is nu in balbezit. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Køhler met een sublieme pass. Madsen rent richting de bal. Mazura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazura krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gucić onderschept slim de pass. Gucić met een sublieme pass. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - ape recorder 1:0

13e minuut.
Kryger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Akışık met een snelle inworp. Blahuta is nu in balbezit. Blahuta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Blahuta heeft problemen om de bal te vangen. Blahuta passt de bal zonder na te denken. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ... Vendelbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalhoťák neemt de hoekschop. Naser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Krpata met een sublieme pass. Negrilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elkjær. Elkjær krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Glad de bal. Blahuta verovert de bal door een tackle van achteren. Blahuta probeert naar een medespeler te passen. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Christophersen kopt de bal weg. Daar is Mazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazura geeft de bal voor. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk schiet op doel. Naser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Mazura geeft een hoge lob. Olejarczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vendelbo neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Christophersen de bal. Christophersen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kalhoťák onderschept slim de pass. Kalhoťák probeert naar een medespeler te passen. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucić is nu in balbezit. Gucić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Blahuta is nu in balbezit. Blahuta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vendelbo de bal onder controle te krijgen. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Linnet rent richting de bal. Kalhoťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalhoťák geeft de bal voor. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap. Naser bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 39%, ape recorder 61%.
SK Slavia Boskovice - ape recorder 1:0

52e minuut.
Gucić speelt de bal door. Olejarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă schiet op doel. Naser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - ape recorder 2:0

58e minuut.
Krpata is nu in balbezit. Krpata geeft de bal voor. Olejarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Elkjær geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalhoťák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Elkjær verovert de bal door een tackle van achteren. Elkjær geeft een hoge lob. Kalhoťák speelt de bal door. Gucić rent richting de bal. Gucić geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olejarczyk kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - ape recorder 3:0

79e minuut.
Glad is nu in balbezit. Olejarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Olejarczyk probeert naar een medespeler te passen. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. Naser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negrilă rent richting de bal. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - ape recorder 4:0

89e minuut.
Vilkočinskas onderschept slim de pass. Vilkočinskas geeft de bal voor. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 28%, ape recorder 72%.
SK Slavia Boskovice - ape recorder 4:0