Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Astra Dunarea Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8426
Astra Dunarea Corona Hunedoara
4-1-4-1 Tactiek Culcatt!!
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
41.1 gemiddelde waardering 55.4
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Ergezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń passt de bal met de wreef. Ulduz rent richting de bal. Ulduz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagarajan verovert de bal door een tackle van achteren. Nagarajan passt de bal zonder na te denken. Ulduz is nu in balbezit. Ulduz haalt uit met een fantastische trap. Duma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ulduz kopt de bal weg. Nagarajan rent richting de bal. Nagarajan met een sublieme pass. Ulaşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Corona Hunedoara 0:1

29e minuut.
Arsenie kopt de bal weg. Fitipaldi rent richting de bal. Smoleń probeert naar een medespeler te passen. Ulaşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Romberg is nu in balbezit. Romberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ulduz de bal. Ulduz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Corona Hunedoara 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 68%, Corona Hunedoara 32%.
Astra Dunarea - Corona Hunedoara 0:2

50e minuut.
Somberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Somberk passt de bal met de wreef. Ulduz is nu in balbezit. Ulduz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Romberg verovert de bal door een tackle van achteren. Romberg passt de bal zonder na te denken. Ulduz is nu in balbezit. Ulduz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fitipaldi geeft een lange en hoge pass. Boloboc probeert de bal aan de voet te houden. Montibello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz onderschept slim de pass. Ulduz draait met de bal, schiet en ... Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ulaşkın onderschept slim de pass. Ulaşkın speelt de bal door. Nagarajan is nu in balbezit. Nagarajan draait met de bal, schiet en ... Duma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Corona Hunedoara 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 50%, Corona Hunedoara 50%.
Astra Dunarea - Corona Hunedoara 0:3