Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-02 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Misr U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6360
Misr U21 New Zealand U21
EGYPT best team Tactiek 442
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.6 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen good


14e minuut.
Monsef rent richting de bal. Monsef passt de bal met de wreef. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Cain rent richting de bal. Bashshar speelt de bal door. Cain heeft problemen om de bal te vangen. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Monsef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonu geeft een hoge lob. Wellington probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Jackson probeert naar een medespeler te passen. Nonu geeft de bal voor. Attia rent richting de bal. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki schiet op doel. Tahir bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 46%, New Zealand U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misr U21 - New Zealand U21 0:0

46e minuut.
Mahmud komt het veld opgelopen. Maloney komt het veld opgelopen. Zaid komt het veld opgelopen. Shipley komt het veld opgelopen. Cowan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Maloney geeft de bal voor. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Attia. Irving is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Irving neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tahir trapt de bal weg. Klungelig pakt Monsef de bal. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Yasien heeft problemen om de bal te vangen. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalaby rent richting de bal. Cain onderschept slim de pass. Cain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Power komt het veld opgelopen. Bracken komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Issa komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Meads geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Issa met een snelle inworp. Monsef geeft de bal voor. Zaid maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Shalaby geeft een hoge lob. Van Waveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Waveren geeft een hoge lob. Mahmud rent richting de bal. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Monsef geeft een hoge lob. Cowan met een sublieme pass. Irving kopt de bal weg. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 53%, New Zealand U21 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misr U21 - New Zealand U21 0:0