Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 11:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: UKMERGE
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4903
Ukmerges ,,Vienybe Cruising Kings
N.4 Tactiek Battle1
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.7 gemiddelde waardering 35.7
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Libbesson is nu in balbezit. Patterson onderschept slim de pass. Patterson passt de bal met de wreef. Flatt is nu in balbezit. Flatt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dobrić onderschept slim de pass. Dobrić geeft een lange en hoge pass. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ... Wells maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sagáth onderschept slim de pass. Bilećanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilećanin geeft een hoge lob. Tima rent richting de bal. Tima draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Chapman geeft een lange en hoge pass. Pickhard is nu in balbezit. Pickhard passt de bal zonder na te denken. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pelado rent richting de bal. Pelado geeft een lange en hoge pass. Pickhard rent richting de bal. Pickhard geeft een lange en hoge pass. Kovár krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Córdoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Huczała passt de bal met de wreef. Higl is nu in balbezit. Dobrić verovert de bal door een tackle van achteren. Kovár onderschept slim de pass. Kovár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Etherington kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Selling de bal onder controle te krijgen. Dobrić is nu in balbezit. Higl verovert de bal door een tackle van achteren. Higl haalt uit met een fantastische trap. Córdoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Sagáth verovert de bal door een tackle van achteren. Sagáth geeft een hoge lob. Klungelig pakt Higl de bal. Patterson is nu in balbezit. Patterson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pickhard rent richting de bal. Pickhard geeft de bal voor. Daar is Chapman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukmerges ,,Vienybe 50%, Cruising Kings 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ukmerges ,,Vienybe - Cruising Kings 0:0

46e minuut.
Ang komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Tima de bal onder controle te krijgen. Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal zonder na te denken. Flatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Bilećanin passt de bal met de wreef. Patterson met een sublieme pass. Tima geeft een lange en hoge pass. Flatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - Cruising Kings 1:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wessel komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Flatt probeert naar een medespeler te passen. Wessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaj begaat een overtreding. Wessel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wessel kan niet meer verder spelen. Bucetti komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal in één keer door. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti schiet op doel. Wells kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bucetti rent richting de bal. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Huczała speelt de bal door. Tima bereikt de bal nog maar net als eerste. Tima geeft een hoge lob. Bucetti krijgt zijn hoofd ertegen. Wells probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bilećanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Libbesson is nu in balbezit. Patterson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Libbesson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Libbesson kan niet meer verder spelen. Trotta komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sagáth speelt de bal door. Tima is nu in balbezit. Tima geeft een lange en hoge pass. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - Cruising Kings 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukmerges ,,Vienybe 46%, Cruising Kings 54%.
Ukmerges ,,Vienybe - Cruising Kings 2:0