Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Livorno KGB Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4120
Livorno KGB FC-ANDRESPOL
gaviglio B Tactiek jabaduu
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 37.8
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Bassanelli met een sublieme pass. Antonini is nu in balbezit. Antonini geeft een lange en hoge pass. Vannoni rent richting de bal. Vannoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - FC-ANDRESPOL 1:0

5e minuut.
Campobasso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vannoni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żeleński. Żeleński krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Antonini passt de bal zonder na te denken. Vannoni speelt de bal door. Bassanelli rent richting de bal. Bassanelli draait met de bal, schiet en ... Grążawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - FC-ANDRESPOL 2:0

7e minuut.
Żeleński verovert de bal door een tackle van achteren. Żeleński geeft een hoge lob. Daar is Birda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özler is nu in balbezit. Özler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - FC-ANDRESPOL 2:1

12e minuut.
Tajner probeert de bal aan de voet te houden. Antonini rent richting de bal. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. Özler is nu in balbezit. Özler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Antonini passt de bal met de wreef. Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Antonini geeft de bal voor. Vannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carpita geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podkański met een snelle inworp. Vannoni rent richting de bal. Vannoni haalt uit met een fantastische trap. Grążawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bassanelli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - FC-ANDRESPOL 3:1

31e minuut.
Bassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassanelli speelt de bal door. Bormetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannoni rent richting de bal. Vannoni draait met de bal, schiet en ... Grążawski bokst de bal weg. Bassanelli rent richting de bal. Bassanelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - FC-ANDRESPOL 4:1

35e minuut.
Bassanelli passt de bal in één keer door. Bormetti is nu in balbezit. Quang Thuận begaat een overtreding. Quang Thuận krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Gonzalez rent richting de bal. Carpita verovert de bal door een tackle van achteren. Gini is nu in balbezit. Özler verovert de bal door een tackle van achteren. Özler haalt uit met een fantastische trap. Masala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno KGB 55%, FC-ANDRESPOL 45%.
Livorno KGB - FC-ANDRESPOL 4:1

46e minuut.
Cordaro komt het veld opgelopen. Di Russo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Buitenspel voor Di Russo. Goede buitenspelval van de verdediging. Gavrankapetanović komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Antonini is nu in balbezit. Antonini geeft een hoge lob. Bassanelli rent richting de bal. Bassanelli draait met de bal, schiet en ... Grążawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Belvisi probeert naar een medespeler te passen. Cordaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podkański. Podkański krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Belvisi passt de bal zonder na te denken. Arazzi geeft een lange en hoge pass. Tajner kopt de bal weg. Bassanelli rent richting de bal. Bassanelli schiet op doel. Grążawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Di Russo kopt de bal weg. Măldărăşanu is nu in balbezit. Bassanelli onderschept slim de pass. Bassanelli draait met de bal, schiet en ... Grążawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - FC-ANDRESPOL 5:1

76e minuut.
Inworp. Tajner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bormetti geeft de bal voor. Di Russo rent richting de bal. Di Russo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Carpita geeft een hoge lob. Gini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bassanelli rent richting de bal. Bassanelli haalt uit met een fantastische trap. Grążawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - FC-ANDRESPOL 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno KGB 65%, FC-ANDRESPOL 35%.
Livorno KGB - FC-ANDRESPOL 6:1