Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: gisbernau Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4402
gisbernau Śliwa
popic Tactiek Własna 5-3-2W
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
55.8 gemiddelde waardering 50.4
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Crepaldi geeft de bal voor. van der Zeeuw rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gabbio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meeuws kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vágner speelt de bal door. Meeuws probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Přednosta rent richting de bal. Přednosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Śliwa 0:1

12e minuut.
Ziemiański trapt de bal weg van het doel. Moilanen kopt de bal weg. Grunvald controleert de bal met de borst. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Cheney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gisbernau - Śliwa 1:1

23e minuut.
Tzimas is nu in balbezit. Grunvald rent richting de bal. Tzimas is nu in balbezit. Tzimas schiet op doel. Cheney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Śliwa 2:1

26e minuut.
Meeuws met de inworp. Cristinel speelt de bal door. Grunvald rent richting de bal. Grunvald haalt uit met een fantastische trap. Cheney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Śliwa 3:1

31e minuut.
Meeuws passt de bal in één keer door. Vágner is nu in balbezit. Vágner passt de bal in één keer door. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Meeuws met de inworp. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas schiet op doel. Cheney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Grunvald passt de bal in één keer door. Strohsack is nu in balbezit. Tzimas verovert de bal door een tackle van achteren. Tzimas haalt uit met een fantastische trap. Cheney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 58%, Śliwa 42%.
gisbernau - Śliwa 3:1

52e minuut.
Buitenspel voor Tucki. Goede buitenspelval van de verdediging. van de Haar komt het veld opgelopen. Paraguai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tzimas rent richting de bal. Latvinskas maakt een afschuwelijke overtreding. Latvinskas krijgt een gele kaart. Tzimas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grunvald zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Crepaldi de bal. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Śliwa 4:1

57e minuut.
Tzimas rent richting de bal. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas draait met de bal, schiet en ... Cheney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Śliwa 5:1

74e minuut.
Inworp. Paraschivu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
van de Haar passt de bal met de wreef. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Walkiewicz kopt de bal weg. van de Haar geeft een hoge lob. Cheney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tzimas raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grunvald neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Śliwa 6:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nusantara komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. Cristinel passt de bal in één keer door. Grunvald rent richting de bal. Grunvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Śliwa 7:1

88e minuut.
Amberg is nu in balbezit. Amberg speelt de bal door. Daar is Moilanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moilanen geeft een lange en hoge pass. Grunvald springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 43%, Śliwa 57%.
gisbernau - Śliwa 7:1