Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 神秘幽境
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6408
呜呼哀哉 CLB Quang Ngai
呜呼 Tactiek 31.231
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 41.4
good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengliang is nu in balbezit. Fengliang passt de bal met de wreef. Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Momo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Miculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matterne met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miculescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Momo springt en kopt de bal. Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Briët heeft problemen om de bal te vangen. Couce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Patrocínio bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrocínio geeft een hoge lob. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson geeft een lange en hoge pass. Walendzik springt en kopt de bal. Beiming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Changcheng onderschept slim de pass. Changcheng passt de bal met de wreef. Briët is nu in balbezit. Momo verovert de bal door een tackle van achteren. Momo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miculescu is nu in balbezit. Miculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
呜呼哀哉 - CLB Quang Ngai 1:0

19e minuut.
Patrocínio met een sublieme pass. Emmerson rent richting de bal. Emmerson passt de bal zonder na te denken. Urkis rent richting de bal. Urkis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Changcheng onderschept slim de pass. Changcheng passt de bal zonder na te denken. Momo rent richting de bal. Momo haalt uit met een fantastische trap. Kakussyan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miculescu zal de hoekschop nemen. Momo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kakussyan rent richting de bal. Kakussyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Patrocínio de bal. Walendzik is nu in balbezit. Walendzik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Figueroa kopt de bal weg. Klungelig pakt Matterne de bal. Urkis rent richting de bal. Emmerson geeft de bal voor. Walendzik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fengliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengliang geeft de bal voor. Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miculescu haalt uit met een fantastische trap. Couce probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Changcheng geeft een hoge lob. Stach probeert de bal met de borst te controleren. Momo rent richting de bal. Momo haalt uit met een fantastische trap. Couce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
呜呼哀哉 - CLB Quang Ngai 2:0

41e minuut.
Patrocínio onderschept slim de pass. Patrocínio geeft een lange en hoge pass. Momo is nu in balbezit. Momo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
呜呼哀哉 - CLB Quang Ngai 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 呜呼哀哉 48%, CLB Quang Ngai 52%.
呜呼哀哉 - CLB Quang Ngai 3:0

48e minuut.
Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendzik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weiqing. Weiqing krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Miculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Miculescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Briët, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Momo rent richting de bal. Momo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Walendzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza Villanueva begaat een overtreding. Walendzik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kakussyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Walendzik rent richting de bal. Fengwu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson speelt de bal door. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis schiet op doel. Beiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Urkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urkis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Patrocínio de bal onder controle te krijgen. Fengliang is nu in balbezit. Fengliang draait met de bal, schiet en ... Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fengliang zal de hoekschop nemen. Momo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khắc Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis schiet op doel. Beiming werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
呜呼哀哉 - CLB Quang Ngai 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 呜呼哀哉 45%, CLB Quang Ngai 55%.
呜呼哀哉 - CLB Quang Ngai 3:1