Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Atletico Lula CF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3221
Atletico Lula CF kridla sovietov KGB
442 Tactiek T-34
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen average


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Hanuščák de bal onder controle te krijgen. Kurzentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov passt de bal in één keer door. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Estacio kopt de bal weg. Daar is Hanuščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap. Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:1

7e minuut.
Janko probeert naar een medespeler te passen. Kmec kopt de bal weg. Daar is Ostrica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Janko trapt de bal weg. Semak kopt de bal weg. Klungelig pakt Estacio de bal. Estacio haalt uit met een fantastische trap. Thomas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Kurzentsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzentsov speelt de bal door. Klungelig pakt Zheltonos de bal. Zheltonos draait met de bal, schiet en ... Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:2

12e minuut.
Estacio verovert de bal door een tackle van achteren. Estacio probeert naar een medespeler te passen. Šnajder is nu in balbezit. Klungelig pakt Zheltonos de bal. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Estacio is nu in balbezit. Estacio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kurzentsov is nu in balbezit. Kurzentsov passt de bal in één keer door. Semak speelt de bal door. Estacio is nu in balbezit. Estacio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zheltonos kopt de bal weg. Daar is Estacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanuščák rent richting de bal. Zheltonos onderschept slim de pass. Zheltonos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:3

16e minuut.
Šnajder met de inworp. Kurzentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov passt de bal in één keer door. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:4

17e minuut.
Klungelig pakt Hlavný de bal. Hlavný met een sublieme pass. Klungelig pakt Ostrica de bal. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap. Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Estacio passt de bal zonder na te denken. Kurzentsov is nu in balbezit. Kurzentsov geeft een lange en hoge pass. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:5

19e minuut.
Estacio onderschept slim de pass. Kurzentsov rent richting de bal. Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:6

22e minuut.
Thomas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Semak zal de hoekschop nemen. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:7

26e minuut.
Siemaszkiewicz geeft een hoge lob. Estacio kopt de bal weg. Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estacio is nu in balbezit. Estacio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Kurzentsov de bal. Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap. Hanuščák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos schiet op doel. Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:8

29e minuut.
Semak speelt de bal door. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos passt de bal in één keer door. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hanuščák de bal. Kurzentsov is nu in balbezit. Kurzentsov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:9

31e minuut.
Siemaszkiewicz onderschept slim de pass. Šnajder verovert de bal door een tackle van achteren. Šnajder probeert naar een medespeler te passen. Estacio is nu in balbezit. Estacio schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kurzentsov is nu in balbezit. Kurzentsov passt de bal met de wreef. Daar is Zheltonos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzentsov rent richting de bal. Kurzentsov haalt uit met een fantastische trap. Janko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:10

37e minuut.
Kmec probeert de bal aan de voet te houden. Kurzentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov passt de bal in één keer door. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos draait met de bal, schiet en ... Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:11

38e minuut.
Šnajder speelt de bal door. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos passt de bal zonder na te denken. Estacio rent richting de bal. Estacio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:12

43e minuut.
Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Šnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajder passt de bal zonder na te denken. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Estacio kopt de bal weg. Hanuščák heeft problemen om de bal te vangen. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:13

45e minuut.
Kurzentsov kopt de bal weg. Zheltonos rent richting de bal. Thomas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thomas krijgt een gele kaart. Zheltonos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kurzentsov neemt zijn aanloop. Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula CF 87%, kridla sovietov KGB 13%.
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:14

46e minuut.
Daar is Estacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Šnajder kan de bal niet met de borst controleren. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:15

49e minuut.
Semak met de inworp. Estacio is nu in balbezit. Hanuščák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estacio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurzentsov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Šnajder rent richting de bal. Šnajder passt de bal in één keer door. Kurzentsov met een sublieme pass. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Janko met een harde bal richting middenveld. Semak rent richting de bal. Semak passt de bal zonder na te denken. Daar is Estacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estacio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hanuščák geeft de bal voor. Inworp. Šnajder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Siemaszkiewicz rent richting de bal. Kmec verovert de bal door een tackle van achteren. Kmec passt de bal met de wreef. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos draait met de bal, schiet en ... Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šnajder geeft een lange en hoge pass. Estacio rent richting de bal. Estacio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:16

56e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft een hoge lob. Szinetár speelt de bal door. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Janko trapt de bal weg. Kmec kopt de bal weg. Kurzentsov rent richting de bal. Kurzentsov haalt uit met een fantastische trap. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:17

59e minuut.
Škuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Semak met een sublieme pass. Estacio heeft problemen om de bal te vangen. Estacio schiet op doel. Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Šnajder probeert naar een medespeler te passen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio verovert de bal door een tackle van achteren. Estacio schiet op doel. Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:18

64e minuut.
Šnajder geeft een lange en hoge pass. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Kurzentsov rent richting de bal. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:19

67e minuut.
Garello rent richting de bal. Semak geeft de bal voor. Daar is Hanuščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estacio rent richting de bal. Estacio draait met de bal, schiet en ... Janko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos schiet op doel. Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:20

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semak met de inworp. Kurzentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio rent richting de bal. Estacio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Šnajder met een sublieme pass. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos passt de bal met de wreef. Estacio rent richting de bal. Estacio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kurzentsov passt de bal zonder na te denken. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos geeft een hoge lob. Estacio rent richting de bal. Estacio draait met de bal, schiet en ... Janko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Semak zal de hoekschop nemen. Zheltonos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Šnajder passt de bal met de wreef. Kurzentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov met een sublieme pass. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos draait met de bal, schiet en ... Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:21

82e minuut.
Kmec onderschept slim de pass. Kmec speelt de bal door. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio haalt uit met een fantastische trap. Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:22

85e minuut.
Estacio heeft problemen om de bal te vangen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio onderschept slim de pass. Estacio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:23

88e minuut.
Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Šnajder is nu in balbezit. Šnajder probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:24

90e minuut.
Kurzentsov heeft problemen om de bal te vangen. Kurzentsov geeft een hoge lob. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio draait met de bal, schiet en ... Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula CF 88%, kridla sovietov KGB 12%.
Atletico Lula CF - kridla sovietov KGB 0:25