Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-02 01:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dynawet FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5768
Dynawet FC Leon esmeraldas
Training 1.0 Tactiek Lobos Tristes
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
8 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.7 gemiddelde waardering 58.8
redelijk Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Glinka onderschept slim de pass. Trengereid is nu in balbezit. Justavino begaat een overtreding. Justavino krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bohórquez. Rafiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cañate ... Strafschop! Glinka raakt geblesseerd tijdens het duel. Glinka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:1

15e minuut.
Cortez kan de bal niet met de borst controleren. Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortez krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński geeft een lange en hoge pass. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Glinka is nu in balbezit. Glinka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:2

18e minuut.
Rafiński passt de bal met de wreef. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel met een sublieme pass. Glinka is nu in balbezit. Glinka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:3

21e minuut.
Rafiński speelt de bal door. Trengereid is nu in balbezit. Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Glinka draait met de bal, schiet en ... Arosemena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:4

23e minuut.
Arosemena probeert naar een medespeler te passen. Wągiel kopt de bal weg. Glinka rent richting de bal. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rafiński passt de bal in één keer door. Dobski probeert naar een medespeler te passen. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel geeft een hoge lob. Trengereid maakt een snoekduik en kopt de bal. Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glinka rent richting de bal. Glinka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:5

37e minuut.
Glinka geeft de bal voor. Wągiel kopt de bal weg. Michalczewski kan de bal niet met de borst controleren. Glinka speelt de bal door. Rafiński geeft de bal voor. Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glinka is nu in balbezit. Glinka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:6

41e minuut.
Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński passt de bal zonder na te denken. Glinka rent richting de bal. Glinka draait met de bal, schiet en ... Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:7

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafiński met de inworp. Wągiel geeft de bal voor. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 77%, Leon esmeraldas 23%.
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:8

48e minuut.
Glinka is nu in balbezit. Cañate legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Glinka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glinka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:9

51e minuut.
Kekić passt de bal zonder na te denken. Dobski rent richting de bal. Dobski passt de bal zonder na te denken. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Wągiel passt de bal met de wreef. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cañate. Trengereid raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wągiel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trengereid is nu in balbezit. Justavino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trengereid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glinka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:10

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Philip komt het veld opgelopen. Olaya komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Justavino geeft de bal voor. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński passt de bal zonder na te denken. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buitrago komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Justavino verovert de bal door een tackle van achteren. Justavino passt de bal met de wreef. Zhiting bereikt de bal nog maar net als eerste. Glinka verovert de bal door een tackle van achteren. Glinka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daley komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Wągiel passt de bal zonder na te denken. Rafiński heeft problemen om de bal te vangen. Rafiński met een sublieme pass. Trengereid rent richting de bal. Trengereid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dobski passt de bal in één keer door. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński passt de bal zonder na te denken. Dobski rent richting de bal. Dobski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 70%, Leon esmeraldas 30%.
Dynawet FC - Leon esmeraldas 0:10