Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Shadows Team Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3051
Shadows Team Baby z targu
1 Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 23.5
outstanding Schieten poor
excellent Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Baliţiu passt de bal zonder na te denken. Scorpo speelt de bal door. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 1:0

5e minuut.
Dworczak geeft een lange en hoge pass. Bernales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernales passt de bal zonder na te denken. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hordecki probeert naar een medespeler te passen. Pierola geeft een hoge lob. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi draait met de bal, schiet en ... Łojek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Łojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Łojek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Daar is Baliţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliţiu geeft de bal voor. Daar is Gołomp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 2:0

11e minuut.
Daar is Hordecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gołomp de bal onder controle te krijgen. Pierola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bernales passt de bal met de wreef. Scorpo speelt de bal door. Baliţiu speelt de bal door. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Łojek bokst de bal weg.

13e minuut.
Scorpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpo geeft een lange en hoge pass. Lupi probeert de bal met de borst te controleren. Lupi draait met de bal, schiet en ... Łojek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 3:0

15e minuut.
Baliţiu passt de bal in één keer door. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki passt de bal met de wreef. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki passt de bal in één keer door. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi draait met de bal, schiet en ... Gołomp probeert de bal aan de voet te houden. Łojek bokst de bal weg. Klungelig pakt Gołomp de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 4:0

21e minuut.
Dworczak passt de bal zonder na te denken. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Łojek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 5:0

23e minuut.
Gabellieri rent richting de bal. Bernales verovert de bal door een tackle van achteren. Bernales met een sublieme pass. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Łojek bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Hordecki de bal. Scorpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gołomp de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 6:0

31e minuut.
Pierola met een sublieme pass. Lupi speelt de bal door. Daar is Hordecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Łojek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 7:0

32e minuut.
Baliţiu onderschept slim de pass. Baliţiu geeft de bal voor. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Łojek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 8:0

33e minuut.
Galuska speelt de bal door. Daar is Jop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Łojek bokst de bal weg.

35e minuut.
Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi onderschept slim de pass. Lupi probeert de bal met de borst te controleren. Lupi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 9:0

36e minuut.
Chwadeńczuk is nu in balbezit. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki passt de bal met de wreef. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Scorpo verovert de bal door een tackle van achteren. Scorpo met een sublieme pass. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki schiet op doel. Łojek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 10:0

41e minuut.
Bernales speelt de bal door. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu passt de bal in één keer door. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. Łojek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel. Łojek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 11:0

42e minuut.
Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pierola rent richting de bal. Pierola passt de bal met de wreef. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows Team 18%, Baby z targu 82%.
Shadows Team - Baby z targu 11:0

46e minuut.
Pierola onderschept slim de pass. Pierola geeft een hoge lob. Gołomp kan de bal niet met de borst controleren. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

47e minuut.
Scorpo kopt de bal weg. Daar is Baliţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliţiu probeert naar een medespeler te passen. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. Łojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gołomp heeft problemen om de bal te vangen. Łojek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Łojek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 12:0

49e minuut.
Dworczak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baliţiu de bal onder controle te krijgen. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel. Łojek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baliţiu neemt de hoekschop. Lupi kopt de bal weg. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki geeft een lange en hoge pass. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ... Łojek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 13:0

57e minuut.
Baliţiu onderschept slim de pass. Baliţiu speelt de bal door. Lupi rent richting de bal. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Łojek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

59e minuut.
Hordecki is nu in balbezit. Scorpo probeert naar een medespeler te passen. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 14:0

65e minuut.
Baliţiu kopt de bal weg. Gołomp kan de bal niet met de borst controleren. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Łojek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 15:0

66e minuut.
Włosek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baliţiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matsuda heeft problemen om de bal te vangen. Matsuda geeft een lange en hoge pass. Łojek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 16:0

67e minuut.
Hordecki is nu in balbezit. Scorpo rent richting de bal. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 17:0

69e minuut.
Gabellieri kopt de bal weg. Bernales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernales geeft de bal voor. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 18:0

70e minuut.
Daar is Jop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włosek is nu in balbezit. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pierola kopt de bal weg. Dworczak kan de bal niet met de borst controleren. Pierola geeft de bal voor. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 19:0

77e minuut.
Klungelig pakt Cakić de bal. Cakić met een sublieme pass. Daar is Pierola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierola geeft een lange en hoge pass. Lupi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 20:0

80e minuut.
Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu passt de bal met de wreef. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 21:0

81e minuut.
Cakić geeft de bal voor. Pierola rent richting de bal. Pierola passt de bal in één keer door. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Łojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu passt de bal in één keer door. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierola rent richting de bal. Pierola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 22:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łojek met een harde bal richting middenveld. Baliţiu speelt de bal door. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 23:0

88e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu geeft de bal voor. Scorpo kopt de bal weg. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Baby z targu 24:0

89e minuut.
Uzsoy rent richting de bal. Bernales geeft een lange en hoge pass. Dworczak speelt de bal door. Daar is Pierola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierola geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows Team 17%, Baby z targu 83%.
Shadows Team - Baby z targu 24:0