Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chełmianka RKS Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1807
Chełmianka RKS Hardcorowe Vitaminki
2222 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 20.9
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Boski rent richting de bal. Boski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamla geeft een lange en hoge pass. Ziel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trosiński speelt de bal door. Daar is Ziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - Hardcorowe Vitaminki 1:0

15e minuut.
Gamla onderschept slim de pass. Gamla speelt de bal door. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński is nu in balbezit. Gumiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ziel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Trąbek onderschept slim de pass. Trąbek geeft een hoge lob. Zganiacz rent richting de bal. Zganiacz schiet op doel. Boski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha passt de bal met de wreef. Gumiński rent richting de bal. Gumiński draait met de bal, schiet en ... Ziel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - Hardcorowe Vitaminki 2:0

25e minuut.
Loponen is nu in balbezit. Rycha onderschept slim de pass. Rycha passt de bal met de wreef. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński schiet op doel. Ziel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - Hardcorowe Vitaminki 3:0

28e minuut.
Zganiacz onderschept slim de pass. Zganiacz speelt de bal door. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gumiński draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Zganiacz speelt de bal door. Gumiński is nu in balbezit. Gumiński haalt uit met een fantastische trap. Boski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bagrowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - Hardcorowe Vitaminki 4:0

37e minuut.
Daar is Dardano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz met een sublieme pass. Gumiński rent richting de bal. Gumiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Zganiacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zganiacz passt de bal zonder na te denken. Trosiński rent richting de bal. Gumiński onderschept slim de pass. Gumiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Brylski is nu in balbezit. Brylski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łacek de bal. Winkens rent richting de bal. Winkens draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 40%, Hardcorowe Vitaminki 60%.
Chełmianka RKS - Hardcorowe Vitaminki 4:0

51e minuut.
Drużkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dardano rent richting de bal. Dardano passt de bal zonder na te denken. Winkens is nu in balbezit. Winkens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ziel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gamla kopt de bal weg. Daar is Zganiacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński schiet op doel. Ziel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Herbski rent richting de bal. Gamla rent richting de bal. Gamla passt de bal met de wreef. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Loponen geeft een lange en hoge pass. Rycha kopt de bal weg. Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz rent richting de bal. Zganiacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 35%, Hardcorowe Vitaminki 65%.
Chełmianka RKS - Hardcorowe Vitaminki 4:0