Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Czerwona Armia 1910 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7835
Czerwona Armia 1910 UFO BOYS Łowicz
defence Tactiek fire
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 64.6
very good Schieten formidable
outstanding Passen excellent
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Vianna passt de bal zonder na te denken. Ferrari speelt de bal door. Siwak met een sublieme pass. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ferrari rent richting de bal. Verendi rent richting de bal. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari schiet op doel. Kwoon-Wang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwona Armia 1910 - UFO BOYS Łowicz 0:1

10e minuut.
Ferrari met een sublieme pass. Ter Malkhasyan is nu in balbezit. Krasnolud onderschept slim de pass. Krasnolud draait met de bal, schiet en ... Birembaum probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vianna zal de hoekschop nemen. Birembaum kan de bal niet met de borst controleren. Kwoon-Wang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siwak met een snelle inworp. Bartczuk met een sublieme pass. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwona Armia 1910 - UFO BOYS Łowicz 0:2

22e minuut.
Šimonovský rent richting de bal. Hromyka is nu in balbezit. Cvetev begaat een overtreding. Cvetev krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Zawiejski passt de bal zonder na te denken. Šimonovský speelt de bal door. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov rent richting de bal. Asəfov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Šimonovský probeert naar een medespeler te passen. Zawiejski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zawiejski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cvetev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ferrari geeft een lange en hoge pass. Krasnolud rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Birembaum ... Strafschop! Krasnolud raakt geblesseerd tijdens het duel. Krasnolud kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwona Armia 1910 - UFO BOYS Łowicz 0:3

40e minuut.
Cvetev speelt de bal door. Daar is Zawiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiejski speelt de bal door. Cvetev rent richting de bal. Cvetev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwona Armia 1910 53%, UFO BOYS Łowicz 47%.
Czerwona Armia 1910 - UFO BOYS Łowicz 0:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çobanzadə komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Çobanzadə onderschept slim de pass. Çobanzadə passt de bal met de wreef. Krasnolud rent richting de bal. Krasnolud draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Wang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vianna rent richting de bal. Vianna geeft de bal voor. Krasnolud krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwona Armia 1910 - UFO BOYS Łowicz 0:4

68e minuut.
Daar is Asəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimonovský rent richting de bal. Bartczuk maakt een afschuwelijke overtreding. Bartczuk krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Venezis probeert naar een medespeler te passen. Vianna is nu in balbezit. Vianna probeert naar een medespeler te passen. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Wang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Kane komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kane geeft een lange en hoge pass. Siwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Malkhasyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ter Malkhasyan krijgt een gele kaart. Siwak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lufa komt het veld opgelopen. Lufa met een snel genomen vrije trap. Çobanzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwona Armia 1910 56%, UFO BOYS Łowicz 44%.
Czerwona Armia 1910 - UFO BOYS Łowicz 0:4