Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 ☆Vạn Xuân FC☆
САМБА 3 Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Mazilu trapt de bal weg. Hồng Đức probeert de bal met de borst te controleren. Davila begaat een overtreding. Hồng Đức raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hồng Đức kan niet meer verder spelen. Abad komt het veld opgelopen. Könyves zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoàng Việt springt en kopt de bal. Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal met de wreef. van Gelder is nu in balbezit. van Gelder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:1

10e minuut.
Hải Dương met een snelle inworp. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noronha. Noronha krijgt een gele kaart. Peñaranda raakt geblesseerd tijdens het duel. Könyves zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Gelder springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:2

16e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Seta geeft een lange en hoge pass. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Giordemaina-Medici geeft de bal voor. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 1:2

19e minuut.
Inworp. Davila met de inworp. Noronha rent richting de bal. Noronha geeft een lange en hoge pass. Palma springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Noske kopt de bal weg. Noronha is nu in balbezit. Noronha geeft een lange en hoge pass. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. Mazilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves passt de bal met de wreef. Noske bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Xuân Thái speelt de bal door. Daar is Hải Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 2:2

30e minuut.
Xuân Thái probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peñaranda de bal. Peñaranda passt de bal met de wreef. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt schiet op doel. Barragán bokst de bal weg.

31e minuut.
Könyves geeft een lange en hoge pass. van Gelder krijgt zijn hoofd ertegen. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt schiet op doel. Barragán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 2:3

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Könyves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda passt de bal in één keer door. Könyves geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Xuân Thái geeft een hoge lob. Palma is nu in balbezit. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes geeft de bal voor. Abad maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 49%, ☆Vạn Xuân FC☆ 51%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 2:3

49e minuut.
Vomvolakis kopt de bal weg. Palma kan de bal niet met de borst controleren. Palma passt de bal in één keer door. Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hoàng Việt is nu in balbezit. Abad rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abad neemt de hoekschop. Hoàng Việt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Peñaranda probeert de bal aan de voet te houden. Xuân Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila schiet op doel. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 3:3

80e minuut.
Noronha geeft de bal voor. Hải Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Dương geeft een lange en hoge pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Xuân Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega onderschept slim de pass. Vega passt de bal in één keer door. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. Mazilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 47%, ☆Vạn Xuân FC☆ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes passt de bal met de wreef. Könyves is nu in balbezit. Könyves geeft een hoge lob. Hoàng Việt springt en kopt de bal. Paal!

102e minuut.
Noronha onderschept slim de pass. Noronha passt de bal zonder na te denken. Giordemaina-Medici speelt de bal door. Davila is nu in balbezit. Davila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

104e minuut.
Könyves is nu in balbezit. Könyves passt de bal zonder na te denken. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 51%, ☆Vạn Xuân FC☆ 49%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 3:4

110e minuut.
Thái Duy geeft een lange en hoge pass. Peñaranda heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda passt de bal met de wreef. van Gelder rent richting de bal. van Gelder schiet op doel. Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

113e minuut.
Davila kopt de bal weg. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 3:5

118e minuut.
Fuentes geeft een lange en hoge pass. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Việt rent richting de bal. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad draait met de bal, schiet en ... Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 50%, ☆Vạn Xuân FC☆ 50%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ☆Vạn Xuân FC☆ 3:5