Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Squadra Amaron Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5056
Squadra Amaron CHROBRY_1946
TN DH AH Tactiek OFF-TOT
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 6
57.3 gemiddelde waardering 45.6
formidable Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Möckli rent richting de bal. Möckli passt de bal in één keer door. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Bleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 0:1

10e minuut.
Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar passt de bal met de wreef. Condrea rent richting de bal. Condrea draait met de bal, schiet en ... Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lauterburg speelt de bal door. Möckli geeft een lange en hoge pass. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Bleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Eiger rent richting de bal. Fubá geeft een lange en hoge pass. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 1:1

18e minuut.
Mitreski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitreski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mancosu de bal onder controle te krijgen. Condrea rent richting de bal. Condrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kantor passt de bal met de wreef. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar probeert naar een medespeler te passen. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 2:1

29e minuut.
Condrea is nu in balbezit. Bürgi begaat een overtreding. Condrea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fubá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Inworp. Condrea met een snelle inworp. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar geeft een lange en hoge pass. Kantor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Langhe geeft de bal voor. Bürgi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Odolański de bal onder controle te krijgen. Eiger is nu in balbezit. Eiger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 55%, CHROBRY_1946 45%.
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 2:1

46e minuut.
Macchiavello komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Erostarbe heeft problemen om de bal te vangen. Fubá is nu in balbezit. Fubá passt de bal met de wreef. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Condrea passt de bal in één keer door. Kantor is nu in balbezit. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Fili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 3:1

57e minuut.
Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor passt de bal in één keer door. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 4:1

59e minuut.
Kantor is nu in balbezit. Kantor heeft problemen om de bal te vangen. Kantor met een sublieme pass. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Klungelig pakt Kantor de bal. Kantor speelt de bal door. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 5:1

65e minuut.
Schijvenaar passt de bal in één keer door. Mitreski rent richting de bal. Mancosu rent richting de bal. Mancosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 6:1

67e minuut.
Fubá probeert naar een medespeler te passen. Kantor is nu in balbezit. Kantor passt de bal met de wreef. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 7:1

68e minuut.
Von Siebenthal met een sublieme pass. Von Gunten is nu in balbezit. Schijvenaar begaat een overtreding. Schijvenaar krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Schijvenaar passt de bal zonder na te denken. Kantor met een sublieme pass. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Fili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 8:1

72e minuut.
Laportosa met een sublieme pass. Eiger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Condrea. Eiger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Eiger kan niet meer verder spelen. Medeiros komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Macchiavello controleert de bal met de borst. Schijvenaar speelt de bal door. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu schiet op doel. Fili probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Schijvenaar speelt de bal door. Pavlovic onderschept slim de pass. Lauterburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello onderschept slim de pass. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Fili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pavlovic passt de bal zonder na te denken. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe geeft de bal voor. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu schiet op doel. Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 9:1

89e minuut.
Langhe onderschept slim de pass. Langhe geeft een lange en hoge pass. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 35%, CHROBRY_1946 65%.
Squadra Amaron - CHROBRY_1946 10:1