Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:20
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Tommie Forever Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6716
Tommie Forever Lzs Bobrowo 77
Indy Tactiek lagaaa
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 42
good Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Grünwald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grobbe heeft problemen om de bal te vangen. Grobbe speelt de bal door. Sánchez Revuelta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Revuelta geeft een lange en hoge pass. Gawrysiak bokst de bal weg.

14e minuut.
King probeert naar een medespeler te passen. Grünwald rent richting de bal. Grünwald geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diamandi de bal. Diamandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ortiz met een sublieme pass. Doradca is nu in balbezit. Doradca passt de bal met de wreef. Chamorro rent richting de bal. Chamorro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:1

35e minuut.
Krokowski onderschept slim de pass. Krokowski geeft de bal voor. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro schiet op doel. Biniaś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:2

39e minuut.
Adelaar geeft een hoge lob. Inworp. Olarra met een snelle inworp. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kabała geeft een lange en hoge pass. Doradca kopt de bal weg. Adelaar is nu in balbezit. Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren. Chamorro schiet op doel. Biniaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 49%, Lzs Bobrowo 77 51%.
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:2

61e minuut.
de Generaal passt de bal in één keer door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski speelt de bal door. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tavares speelt de bal door. Grünwald heeft problemen om de bal te vangen. Grünwald geeft een hoge lob. Daar is Kwaśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap. Gawrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Kabała geeft de bal voor. Smulder bereikt de bal nog maar net als eerste. Smulder met een sublieme pass. Grünwald rent richting de bal. Grünwald geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Smulder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chamorro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chamorro neemt de penalty, wat een uithaal! Biniaś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:3

86e minuut.
Orihuela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Revuelta met een snelle inworp. Grobbe rent richting de bal. Grobbe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orihuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krokowski geeft een hoge lob. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Olarra speelt de bal door. Doradca is nu in balbezit. Doradca passt de bal zonder na te denken. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 41%, Lzs Bobrowo 77 59%.
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:4