Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TCB Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4849
TCB FC BFH 16
532 Tactiek friendlies
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten very good
adequate Passen very good
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu passt de bal in één keer door. Roztwór rent richting de bal. Roztwór met een sublieme pass. Kmicic rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - FC BFH 16 1:0

13e minuut.
Gołkowski kopt de bal weg. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki met een sublieme pass. Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rudeanu zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gołkowski speelt de bal door. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór speelt de bal door. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś schiet op doel. Benenati bokst de bal weg.

21e minuut.
Gaidoş verovert de bal door een tackle van achteren. Gaidoş geeft een lange en hoge pass. Ziomkowski is nu in balbezit. Medoń verovert de bal door een tackle van achteren. Medoń draait met de bal, schiet en ... Haidukovich bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Şerban komt het veld opgelopen. Kopaniecki komt het veld opgelopen. Nicolo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TCB 30%, FC BFH 16 70%.
TCB - FC BFH 16 1:0

47e minuut.
Gaidoş is nu in balbezit. Gaidoş geeft een hoge lob. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń schiet op doel. Haidukovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TCB - FC BFH 16 1:1

64e minuut.
Kmicic kopt de bal weg. Inworp. Rosas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmicic is nu in balbezit. Kmicic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Piechniczek geeft een hoge lob. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Medoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medoń neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rosas rent richting de bal. Rosas geeft een hoge lob. Fidler controleert de bal met de borst. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń draait met de bal, schiet en ... Haidukovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Medoń is nu in balbezit. Medoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - FC BFH 16 1:2

88e minuut.
Ziomkowski geeft een hoge lob. Baduel is nu in balbezit. Baduel met een sublieme pass. Rudeanu geeft een lange en hoge pass. Kmicic krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TCB 32%, FC BFH 16 68%.
TCB - FC BFH 16 1:2