Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Leghorn Legion Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1656
Leghorn Legion Fuori Salerno
trigun.2 Tactiek 433B
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


10e minuut.
Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasi geeft de bal voor. Borghezio kopt de bal weg. Covioli is nu in balbezit. Covioli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Giaccio met een harde bal richting middenveld. Corrada kopt de bal weg. Kutsar heeft problemen om de bal te vangen. Abbondanzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondanzieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Ricetti de bal. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda passt de bal met de wreef. Borghezio rent richting de bal. Borghezio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Corrada is nu in balbezit. Corrada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buoscio de bal. Borghezio rent richting de bal. Borghezio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Fuori Salerno 1:0

26e minuut.
Gioffreda probeert naar een medespeler te passen. Borghezio rent richting de bal. Borghezio probeert naar een medespeler te passen. Covioli heeft problemen om de bal te vangen. Covioli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cameira met een sublieme pass. Gioffreda probeert naar een medespeler te passen. Weißbecker onderschept slim de pass. Covioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Covioli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Fuori Salerno 2:0

32e minuut.
Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Isaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald begaat een overtreding. Oswald krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daar is Caraffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrada passt de bal in één keer door. Memmoli is nu in balbezit. Memmoli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 37%, Fuori Salerno 63%.
Leghorn Legion - Fuori Salerno 2:0

46e minuut.
Borghezio rent richting de bal. Gioffreda rent richting de bal. Gioffreda geeft de bal voor. Covioli krijgt zijn hoofd ertegen. Giaccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Covioli rent richting de bal. Cameira onderschept slim de pass. Abbondanzieri rent richting de bal. Abbondanzieri haalt uit met een fantastische trap. Giaccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Fuori Salerno 3:0

51e minuut.
Corrada geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Weitoxem de bal onder controle te krijgen. Covioli kopt de bal weg. Abbondanzieri rent richting de bal. Abbondanzieri draait met de bal, schiet en ... Giaccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Daar is Covioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weißbecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Covioli onderschept slim de pass. Covioli haalt uit met een fantastische trap. Giaccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Fuori Salerno 4:0

62e minuut.
Isaia is nu in balbezit. Isaia geeft een lange en hoge pass. Kutsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondanzieri onderschept slim de pass. Abbondanzieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borghezio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gioffreda is nu in balbezit. Borghezio is nu in balbezit. Gioffreda geeft de bal voor. Abbondanzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondanzieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gioffreda probeert de bal aan de voet te houden. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó passt de bal met de wreef. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gioffreda geeft een lange en hoge pass. Borghezio kopt de bal weg. Weißbecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Covioli verovert de bal door een tackle van achteren. Covioli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Memmoli passt de bal zonder na te denken. Covioli rent richting de bal. Covioli passt de bal zonder na te denken. Abbondanzieri rent richting de bal. Abbondanzieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 33%, Fuori Salerno 67%.
Leghorn Legion - Fuori Salerno 4:0