Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Putra Yohan Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 310
Putra Yohan Boger United
Sorong Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
28.7 gemiddelde waardering 22.6
average Schieten average
weak Passen hopeless
average Verdedigen weak


5e minuut.
Suhaeri rent richting de bal. Handoyo verovert de bal door een tackle van achteren. Handoyo met een sublieme pass. Atmajaya rent richting de bal. Atmajaya draait met de bal, schiet en ... Idris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Daar is Handoyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atmajaya rent richting de bal. Handoyo is nu in balbezit. Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmajaya haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mihardja is nu in balbezit. Guntara onderschept slim de pass. Guntara met een sublieme pass. Handoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Handoyo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Solehan verovert de bal door een tackle van achteren. Solehan probeert naar een medespeler te passen. Salossa kan de bal niet met de borst controleren. Atmajaya rent richting de bal. Atmajaya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Guntara geeft een lange en hoge pass. Iswantoro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Handoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Handoyo haalt uit met een fantastische trap. Salossa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mardiansyah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Yohan 33%, Boger United 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Putra Yohan - Boger United 0:0

66e minuut.
Iswantoro passt de bal zonder na te denken. Handoyo rent richting de bal. Handoyo speelt de bal door. Atmajaya rent richting de bal. Atmajaya haalt uit met een fantastische trap. Idris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solehan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirait rent richting de bal. Iswantoro verovert de bal door een tackle van achteren. Iswantoro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Samba rent richting de bal. Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Panggabean onderschept slim de pass. Samba rent richting de bal. Samba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Yohan 48%, Boger United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Putra Yohan - Boger United 0:0