Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-09 01:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dynawet FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2528
Dynawet FC HURRICANRANA
Dynastic-1 Tactiek ORTO MUSO
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 35.7
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Cañate passt de bal in één keer door. Bohórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohórquez passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. McIIroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Daley rent richting de bal. Bulsis verovert de bal door een tackle van achteren. Bulsis passt de bal zonder na te denken. Cooper rent richting de bal. Cooper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mitrana rent richting de bal. Mitrana passt de bal zonder na te denken. Kräuchi is nu in balbezit. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cooper probeert naar een medespeler te passen. Buitrago is nu in balbezit. Cooper geeft een hoge lob. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Buitrago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cooper is nu in balbezit. Cooper met een sublieme pass. Daley heeft problemen om de bal te vangen. Daley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - HURRICANRANA 1:0

16e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper passt de bal zonder na te denken. Corella is nu in balbezit. Buitrago rent richting de bal. Buitrago schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. McIIroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago passt de bal met de wreef. Cooper met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Buitrago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cooper is nu in balbezit. Cooper speelt de bal door. Corella is nu in balbezit. Corella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kräuchi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Hamate de bal onder controle te krijgen. Bulsis rent richting de bal. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz draait met de bal, schiet en ... McIIroy bokst de bal weg.

38e minuut.
Cooper met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ... McIIroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bohórquez met een snelle inworp. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft een lange en hoge pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - HURRICANRANA 2:0

40e minuut.
Corella rent richting de bal. Corella geeft de bal voor. Mitrana rent richting de bal. Daley verovert de bal door een tackle van achteren. Daley schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Buitrago met de inworp. Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - HURRICANRANA 3:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 15%, HURRICANRANA 85%.
Dynawet FC - HURRICANRANA 3:0

56e minuut.
Cooper onderschept slim de pass. Cooper passt de bal met de wreef. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - HURRICANRANA 4:0

61e minuut.
Buitenspel voor Corella. Goede buitenspelval van de verdediging. Palofox komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bohórquez is nu in balbezit. Bohórquez geeft een lange en hoge pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - HURRICANRANA 5:0

71e minuut.
Daley rent richting de bal. Dyhrberg verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper begaat een overtreding. Cooper krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dyhrberg stond buitenspel. Bohórquez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kräuchi heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. McIIroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. McIIroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bargiacchi kopt de bal weg. Daar is Buitrago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitrago passt de bal in één keer door. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kräuchi de bal. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Buitrago speelt de bal door. Motton onderschept slim de pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... McIIroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - HURRICANRANA 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 18%, HURRICANRANA 82%.
Dynawet FC - HURRICANRANA 6:0